Někdejší porotkyně show Tvoje tvář má známý hlas uchvátila velmi vyzývavou róbou z dílny návrhářky Natali Ruden. Neměla na sobě žádné šperky, kterým by stejně asi nikdo nevěnoval pozornost.

Všechny totiž okamžitě po jejím příjezdu upoutal její nadupaný výstřih. Jelikož je Jitka dáma kyprých tvarů, měli se přítomní pánové rozhodně nač dívat. „Nejsme stydlínky,“ odvětila jen na dotaz reportérky Blesk.cz na své šaty.

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Jitkou Čvančarovou redakce Blesk

Snad proto herečka na festival dorazila spolu s manželem, tanečníkem Petrem Čadkem (38), který si chtěl možná ženu nenápadně pohlídat. Sám o sobě v žertu prozradil, že je ve Varech místo Jitčiných šperků. Ta přitakala s tím, že vše ostatní by už bylo přebytečné.

Jak dlouho se dvojice chystá na festivalu zdržet? „Ještě uvidíme podle situace, máme něco v plánu, minimálně dva dny,“ prozradila Čvančarová s tím, že dcerku Elenu Emilii (5) raději s mužem nechali doma. Zatím mají prý lístky na čtyři snímky. „Já bych šla nejraději na patnáct,“ smála se herečka.

Fotogalerie: UniCredit Bank party ve Varech: Mejdan …
56 fotografií

Podle svých slov se velmi těší i na světové hvězdy, Umu Thurman (47) a Caseyho Afflecka (41). „Já myslím, že mohu festivalu gratulovat, že mají tak skvělé hosty, ale tady jsou vždycky skvělí hosté, takže jsme na ně zvědaví,“ dodala Jitka.

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
40 fotografií