Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomsta za Bataclan! V Paříži zadrželi řidiče, který chtěl přejet muslimy před mešitou

Autor: ČTK, shp - 
29. června 2017
22:06

Na předměstí Paříže dnes zatkli muže, jenž se pokusil najet autem do davu před mešitou. Při incidentu nebyl nikdo zraněn. Deník Le Parisien uvedl, že se chtěl pomstít za zavražděné, kteří zemřeli při teroristickém útoku v klubu Bataclan.

Incident se odehrál před muslimským svatostánkem na pařížském předměstí Créteil. Zadrženému muži se nepodařilo do nikoho najet, neboť mu v tom zabránily bariéry před mešitou.

Francouzský list Le Parisien napsal, že se řidič přiznal k úmyslu pomstít útoky samozvaného Islámského státu, jehož sympatizanti v minulosti v Paříži zabili desítky lidí. Tuto informaci ale úřady nepotvrdily. V Bataclanu přitom zemřelo 90 lidí.

gogo56 ( 29. června 2017 22:28 )

no je zajímavá že se to muslimům podaří ale odveta od evropanů je zmařena ,jestli to nebude tím že jich víc hlídají jako "nás", jinak na jiném místě ,jinší plátek vůbec neotevřeli diskuzi , proč? muslim se nesmí napadat , bít , proč ????kdo řídí tuto nesmyslnou migraci ? pokud se nechtějí chovat jako my , chtějí tady tahat korán , obracejte lodě zpět na moře , nebudeme čekat až nás začnou beztrestně likvidovat , čeho se Evropo bojíš , oko za oko zub za zub jinak to nepůjde !!!!!

Zobrazit celou diskusi