Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ve školce ovládané náboženskou sektou zemřela Klara (†4): Rodiče se zhroutili

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: iStock)
Autor: lm - 
29. června 2017
14:33

Teprve čtyřletá holčička skončila pod koly náklaďáku při nebezpečné venkovní hře ve školce. Klara zahynula po převozu do nemocnice. Rodiče se zhroutili a skončili v péči lékařů.

K neštěstí došlo ve městě Schwarzenberg v německém Sasku. Čtyřletou Klaru rodiče ráno odvedli do církevní školky, kterou podle německého deníku Bild provozuje náboženská sekta Společenství Ježíše Krista.

"Podle dosavadních poznatků dětské zařízení pořádalo hru, při níž se děti přetahovaly s náklaďákem," uvedla policejní mluvčí Jana Kindt. Při této hře spadla malá Klara pod přední kolo pětitunového vozidla. Řidič (36) prý nemohl neštěstí zabránit.

Pro zraněnou holčičku ihned vyletěla helikoptéra, ale dítě bohužel vážným zraněním v nemocnici podlehlo. Rodiče se zhroutili a byli hospitalizováni. "Proti 36letému řidiči bylo zahájeno trestní stíhání pro usmrcení z nedbalosti," dodala mluvčí.

Video: Matka si odběhla na cigaretu: Syn (†3) se jí utopil v potoce

Video  Matka si odběhla na cigaretu: Syn (†3) se jí utopil v potoce  - TV Joj
Video se připravuje ...

bestteckaie ( 29. června 2017 22:25 )

Moiazo, já si myslím že když užíváš nějakou látku, tak by ses neměl/a veřejně vyjadřovat. Bo to je kur.a otřes!

Bublinaa ( 29. června 2017 16:10 )

 Nechápu moc tyhle zařízení.... Syn chodí do rakouské školy, tam je náboženství 2x týdně a když slyším, co je vyučují tak mi to hlava nebere. Úplně mimo realitu.... tyhle církve prostě blbnou jen lidi, tahají z nich peníze a vše hraničí s normálním rozumem! Příští školní rok ho odhlasím ať se to líbí nebo ne!!!!

andorea ( 29. června 2017 15:28 )

Tak řidič to nemohl ovlivnit, ale bude popotahován...Já bych především hnala k odpovědnosti toho, kdo tuhle pitomou "hru" vymyslel.

moiaza ( 29. června 2017 15:05 )

Ale co, hlavně že chodila do církevní školy. Pán nejvyšší ji bude mít určitě rád. Ještě štěstí, že nechodila do školy nějakého jiného vyznání. Tam ji mohlo přejet i letadlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání