Lucie si ve vánoční komedii s názvem The Perfect Kiss (Dokonalý polibek) zahrála mladou ženu Tanyu, která řeší problémy s milostnými vztahy. „Lucka hrála v angličtině, nebudou ji tudíž ani předabovávat, a její postava nebyla cizinka,“ uvedl pro deník Aha! manažer zpěvačky a herečky Petr Mráček. Otázkou je, zda bude mít Vondráčková čas přijet sama sebe nadabovat do češtiny, pokud by se snímek promítal i u nás.

Zatím je však na tyto úvahy času dost, jelikož film teprve v prosinci čeká premiéra v amerických a kanadských kinech, kde už jsou ale teď vyvěšeny plakáty, které na The Perfect Kiss lákají diváky. „Plakáty jsou venku, jsou zatím v Kanadě a Americe. Je na nich pouze Lucie, protože se stala hlavní hrdinkou snímku,“ vysvětlil management Lucie, která doposud žila v Montrealu převážně jako žena v domácnosti a starala se o svého manžela, hokejistu Tomáše Plekance (34), a jejich dva syny Matyáše (5) a Adama (2).

V americkém filmu se Lucie objevila naposledy před lety a navíc jen v malé roli. Ve snímku Poslední prázdniny z roku 2006, který se z části natáčel v Karlových Varech, se mihla coby recepční luxusního Grandhotelu Pupp. Hlavní hrdinka v podání Queen Latifah (47) ji v průběhu děje inspiruje, aby si začala více všímat všeho krásného okolo.

Teď má ale Vondráčková slušnou šanci, že by se z ní v cizině mohla stát hvězda. Prý se během natáčení tolik osvědčila, že dostala nabídku, aby letos na podzim začala pracovat na dalším filmu. I tentokráte by se navíc mělo jednat o hlavní roli! „Má neuvěřitelný komediální talent. Nedivím se, že ji tady objevili,“ řekl o Lucce jeden z členů filmového štábu.

Zpěvačka a herečka si tak přijde i na pořádné peníze. „Je placena jako všichni herci, podle tabulek herecké asociace,“ cituje deník Aha! zdroj obeznámený s natáčením The Perfect Kiss s tím, že si Lucie za den vydělala zhruba 25 tisíc korun, přičemž strávila na place dvacet natáčecích dnů. Dohromady jí tak vyplatili v přepočtu půl milionu korun. Další takovou sumu by mohla získat s příští rolí.

VIDEO: Jak vypadá americká komedie Lucie Vondráčkové? Exkluzivní ukázka!

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadá americká komedie Lucie Vondráčkové? Exkluzivní ukázka! Youtube.com

Fotogalerie
59 fotografií