Když se Camilla seznámila s Dianou, bylo jejich přátelství prý upřímné. Jenže s postupem času ochladlo na bod mrazu. Uvědomovala si, že její nastávající choť princ Charles (68) má k ní až podezřele blízko. „Byla podezřívavá a žárlivá ještě předtím, než se vzali,“ napsala Junor ve své knize, jejíž úryvky ukázala s předstihem Daily Mailu.

Sám Charles se pak Dianě přiznal, že s ní měl románek. Biografii samozřejmě Camilla neautorizovala ani ji neposvětila. Junor vychází ze svědectví přátel britské královské rodiny, se kterými mluvila. Co Dianu podle autorky nejvíce rozčílilo, byl náhrdelník, který chtěl Charles věnovat Camille ještě před svatbou s Dianou. Jenže ona ho našla.

Diana plakala, nadávala a kopala do nábytku šest hodin,“ napsala Junor. Žárlivost Diany se pak stupňovala. Dokonce žárlila i na Charlesovu matku – samotnou královnu Alžbětu II. (91), se kterou podle ní trávil příliš času. Čas pak ukázal, kdo je Charlesovou opravdovou láskou.

Manželství s princeznou Dianou se rozpadlo a princ se vrátil ke své někdejší milence, kterou si vzal za ženu. Jenže Diana navždy zůstala v srdcích Britů zapsána jako princezna lidu. A to i přesto, že nebyla svatá a sama měla několik milenců. Camilla tak bude pro některé až do smrti mrcha. 

VIDEO: Svatba Diany a Charlese
Video
Video se připravuje ...

Svatba Diany a prince Charlese YouTube

Fotogalerie
25 fotografií