Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pro manželku v kabince nastražil fotopast na sex! Po evakuaci obchoďáku muže dopadli

Autor: dce - 
26. června 2017
14:35

Policii se po necelých 24 hodinách podařilo zjistit totožnost muže, který do převlékací kabinky v jednom ze zlínských obchodů nastražil fotopast. Muž měl pro své jednání skutečně kuriózní výmluvu.

Kvůli nálezu podezřelého předmětu museli policisté ve Zlíně vyklidit obchodní centrum v Malenovicích a evakuovat tak asi 300 lidí. Ve zkušební kabince zde zákazník objevil předmět, ze kterého se nakonec vyklubala podomácku vyrobená fotopast.

Totožnost muže se policistům podařilo zjistit již v neděli. Podle policie se jedná o osmadvacetiletého muže ze Zlína.

"Ve výpovědi uvedl, že v sobotu, asi hodinu před oznámením o nalezení podezřelého předmětu, umístil do zkušební kabinky fotopast za účelem natočení hrátek v kabince se svojí manželkou, která měla do obchodního centra dorazit. Ovšem manželka nakonec přijít nemohla a osmadvacetiletý muž fotopast z kabinky zapomněl odnést. Když se chtěl pro ni vrátit, byla už na místě policie, hasiči a záchranná služba. Muž zpanikařil a z místa odešel," uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Zatím není jisté, zda se muž dopustil nějakého protiprávního jednání - ve fotopasti totiž nebyl žádný videozáznam ani fotografie.

"Už teď je ale zřejmé, že osmadvacetiletý muž trestu neunikne, jelikož bude muset zaplatit nemalé náklady spojené s výjezdem policistů, hasičů, záchranné služby a rovněž ušlý zisk obchodního řetězce a přilehlých obcí," dodala mluvčí.

Podívejte se na video páru nachytaného při sexu na veřejnosti:

Video  Pozor, píchavky! Rozvášněný pár souložil v lese, u toho je náhodou natočili cyklisti  - Youtube.com
Video se připravuje ...

naidka ( 26. června 2017 16:59 )

Jak mohly mít přilehlé obce ušlý zisk, že někdo namontoval do kabinky OC fotopast spíš si tam lidi přijeli nakoupit, když jim obchoďák zavřeli.

zlinacek ( 26. června 2017 16:19 )

"Už teď je ale zřejmé, že osmadvacetiletý muž trestu neunikne, jelikož bude muset zaplatit nemalé náklady spojené s výjezdem policistů, hasičů, záchranné služby a rovněž ušlý zisk obchodního řetězce a přilehlých obcí," dodala mluvčí.- chudák, tak to se opravdu nedoplatí - aby si ještě nenárokoval škodu kundák z hradu.

naidka ( 26. června 2017 15:26 )

Podomácku vyrobená fotopast musela být jak pěst na oko, když ji hned objevili. Výmluva o manželce a zapomenutí je dost průhledná, chtěl šmírovat, šmírák jeden.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání