Obě dvě jsou součástí slavné rodiny Havlových. Podnikatelka a současná majitelka Lucerny Dagmar Havlová se provdala za bratra bývalého prezidenta Václava Havla Ivana. Se svojí švagrovou, herečkou Dášou Havlovou (Veškrnovou) se ale příliš nestýká. „Prakticky ne. Potkáváme se náhodně jen na některých oficiálních akcích, jako jsou recepce nebo různé aktivity okolo Václava,“ řekla Havlová v rozhovoru pro Echo 24.

Tyto dvě ženy pojil v minulosti nejenom rodinný vztah, ale také společný majetek. My jsme byly původně s Dášou spoluvlastnice Barrandovských teras. V roce 1999, v době, kdy se mi podařilo od Chemapolu odkoupit Lucernu, přišla s tím, že by je chtěla celé. A já jsem si řekla, že když já se budu starat o Lucernu, ať se ona stará o Barrandov,“ uvedla Dagmar. Nečekala ale, že švagrová udělá překvapivý krok. „Nepředpokládala jsem ale, že terasy prodá,“ řekla zklamaně.

Herečka Dagmar Havlová terasy prodala řeckému podnikateli Michalisi Dzikosovi. Ten má v plánu udělat z nich hotel. Tento hereččin krok jí její švagrová stále nemůže odpustit. Zazlívám. To byla hloupost. Terasy měly zůstat v rodině. Bylo mi to hrozně líto,“ uzavřela žena, která od ruchu Prahy utekla na farmu, kde se stará o hospodářství.

VIDEO: Dagmar Havlová o módě

Video
Video se připravuje ...

Havlová na červeném koberci: Šokovala výběrem návrhářky! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
30 fotografií