Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena chce vypadat jako Melania Trump. Podstoupí kvůli tomu 8 operací

Autor: haj - 
24. června 2017
08:30

Claudia Sierra (42) natolik obdivuje současnou první dámu Spojených států Melanii Trump (47), že se jí chce co nejvíce přiblížit. Rozhodla se proto podstoupit sérii náročných plastických operací, aby se jí podobala. Jaké části těla si nechá změnit?

Matka dvou dětí chce svou vizáž proměnit, aby vypadala více jako Melania Trump, které je podle svých slov již podobná uvnitř. „Melania pro mě představuje sílu a moc, je to naše první dáma a já se těším, až se jí budu víc podobat, stanu se lepší verzí sama sebe a konečně to budu moci ukázat i zvenčí,“ svěřila se Claudia, u jejíž náročných operací budou přítomné kamery. Příběh její proměny se totiž stane jedním dílem pořadu Inside Edition, který bude odvysílán příští rok.

Žena již v minulosti podstoupila dvě plastické operace, nechala si totiž zkrášlit nos a po prodělané rakovině prsu jí lékaři museli vymodelovat ňadra. Teď Claudii čekají v jeden den opravné operace obou partií a kromě toho další vylepšení – brazilská modelace hýždí, liposukce, plastická operace břicha (čili abdominoplastika, při níž chirurgové odstraní přebytečné tkáně a kůži, čímž břicho získá na pevnosti a bude lépe tvarované), zvednutí očních víček a vyplnění tváře botoxem.

Jelikož už se pacientka nemůže své proměny dočkat, nechala si do obličeje už nějaké injekce botoxu napíchat tento týden, přičemž živé vysílání zákroku se objevilo na Facebooku. Není jasné, na kolik Claudii operace vyjdou a ani zda si je uhradí sama. Podle informací Daily Mailu podobné zákroky stály jiné dvě ženy z Texasu dohromady 90 tisíc dolarů (přes 2 miliony korun).

Den D, kdy Claudia radikálně změní svou podobu, nastane za dva týdny. Do péče si ji na klinice plastické chirurgie v Cypressu v Texasu vezme zkušený chirurg Dr. Franklin Rose. „Mohla by se stát mou tisícátou, velmi krásnou pacientkou, kterou budu operovat,“ uvedl pro Daily Mail lékař s tím, že žena v podstatě zákroky nepotřebuje, jelikož je už teď půvabná. „Poněkud zvláštním způsobem je to vlastně o něco příjemnější, protože můžu vzít krásu a proměnit ji v hyperkrásu,“doplnil Rose, který často pomáhá ženám, aby se vzhledově přiblížily svým oblíbeným celebritám.

Uvedl také, že v minulosti mnoho pacientek toužilo vypadat jako Ivanka Trump (35), půvabná dcera Donalda Trumpa (71) a jeho první ženy Ivany (68). „Do mé kanceláře přišla řada žen, která toužila po „looku Ivanka“, takže mě nepřekvapuje, že nyní ženy chtějí vypadat více jako Melania, která je prostě nádherná,“ vysvětloval lékař. Podle něj poptávka po vzhledu rodačky ze Slovinska výrazně stoupla poté, co manželé Trumpovi oficiálně nastoupili do funkce.

VIDEO: Jak se v průběhu času měnila sama Melania?

Video  Melania Trump: Pornohvězda, která se stala první dámou USA  - Profimedia/BPŽ
Video se připravuje ...

 

prycsnima ( 24. června 2017 09:20 )

 Vony ty slepice fakt maji jen poloviční mozek.Nemaj nárok na rovnoprávnost.Vono kam čovek jde,všude narazí na pitomou slepici.Vejcokladky proti nim jsou vysoce inteligentní.

Zobrazit celou diskusi