Sophie Jean Taylor (24) se letos v březnu dostala na titulky britských magazínů díky divokému večírku s princem Williamem (35). Britský monarcha se s australskou modelkou seznámil ve švýcarském zimním středisku Verbier, kam vyrazil s kamarády na pánskou jízdu. Podle očitých svědků se tu princ William pořádně odvázal a se Sophie si střihl i divoký tanec.

Modelka už ale na prince patrně zapomněla a vydala se vstříc novému dobrodružství. Spolu se svým přítelem, Britem Aaronem Goodfellowem (27) si za 900 liber (27 tisíc Kč) koupili starou dodávku a za další 450 liber ji přestavěli na obytný vůz, ve kterém se vydali na spanilou cestu po Evropě.

"Oba rádi poznáváme odlišné kultury, proto milujeme cestování a práci v zahraničí, při které jsme se i potkali. Pocházíme ze zemí na opačných stranách světa, ale měli jsme štěstí a oba jsme si sehnali práci v tom samém hotelu ve Verbieru," popsala Sophie seznámení s Aaronem a zároveň tím i popřela, že by v jejím tanci s princem Williamem bylo něco víc.

Procestovat Evropu byl nápad Sophie a zamilovaný pár vyjel před dvěma týdny tzv. »na blind«. "Ještě na trajektu jsme nevěděli, jestli po výstupu pojedeme doleva nebo doprava. Nakonec jsme vyjeli doprava po Francii směrem na západ. Dojeli jsme až do Baskicka a cestou jsme stavěli ve všech ohromujících městečkách a obcích. Občas jsme přespali i v lese a užili si pokojnou a scénickou noc," dodala.

Cestovatelský pár se nyní chystá do Portugalska, a poté do Maroka, Itálie, Chorvatska, Slovinska, Rakouska a Německa. Rádi by také stihli Belgii, Nizozemsko, Dánsko a Švédsko.

"Každý den je úplně jiný i přesto, že žijeme pořád v té samé dodávce," popsal Aaron a doplnil: "Od doby, co nekoukáme na televizní seriály a filmy, trávíme mnohem více času povídáním si a užíváním si kvalitní společný času. To si z našich cest odneseme. Cítíme se bližší a šťastnější, než kdy předtím."

Video: Princ William jako král parketu

Fotogalerie
60 fotografií