Minulý týden jako rána z čistého nebe zasáhla fanoušky folkové zpěvačky zpráva o těžkých zdravotních problémech. „Jediný, kdo může o nemoci mluvit, je ona sama. Každý se s tím vyrovnáváme jinak a někomu pomáhá být se svou nemocí o samotě,“ řekla Blesku dcera Filipové, která se jí snaží ve všem pomáhat.

„Vždy jsme byly s mámou silná dvojka, vždy jsem ji obdivovala, jaká je bojovnice. Prvně byla v muzice a teď je pro mě bojovnice i v životě,“ svěřila Lenny, kterou před pár týdny Akademie populární hudby ocenila hned 5 cenami Anděl. Lenny dostala šanci mít kariéru ve světě i doma. Snaží se zvládat obě.

„Ať už má jedna z nás chřipku, nebo něco jiného, nikdy se k sobě neotočíme zády. I když třeba o nemoci spolu nemluvíme,“ uzavřela celou záležitost mladá zpěvačka, která se nemůže dočkat, až budou opět s maminkou na jednom jevišti.

Filipová nejdříve na začátku roku zrušila koncerty kvůli chřipce. Ale propukla u ní vážná nemoc, kvůli které si musela dát roční pauzu na léčení. „Nejsem z těch lidí, kteří by to chtěli vykřikovat do světa. Je mi líp, když to vím jen já, a nechci lidem sdělovat svou diagnózu. Na pódia se vrátím v prosinci. Zdravá a plná sil,“ slíbila zpěvačka Blesku.

VIDEO: Lenka Filipová se v rozhovoru svěřila, že jí rakovina vzala maminku

Video
Video se připravuje ...

Lenka Filipová: Rakovina mi vzala maminku Adam Balažovič

Fotogalerie
34 fotografií