Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dívku (14) znásilnilo šest nezletilých chlapců, pak ji vyhodili z vlaku

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: scom)
Autor: shp - 
19. června 2017
18:05

Peklo na zemi si prožila teprve čtrnáctiletá dívka z indického státu Bihár. V pátek ji unesla skupina šesti nezletilých chlapců, když chtěla jít na WC. Brutálně ji skupinově znásilnili. Pak ji za jízdy vyhodili z vlaku. Dívka měla velké štěstí, že přežila.

Chlapci na dívku zaútočili zrovna ve chvíli, když si odskočila na WC. „Někdo mě chytil zezadu, nasadil mi roubík a zavázal oči. Odvlekli mě do blízkého pole. Bylo jich šest nebo sedm. Poznala jsem dva ze svých sousedů,“ citují Times of India znásilněnou dívku.

Mladá Indka ztratila při útoku vědomí. „Když jsem se probrala, byla jsem ve vlaku. Ti dva, které jsem poznala, mě vyhodili z vlaku a já opět ztratila vědomí,“ dodala. Dívka utrpěla vážná zranění včetně pětinásobně zlomené pánve a ztráty krve.

Když byla nalezena po dvanáctihodinovém pátrání, její noční můra ještě neskončila. Rodina ji odvezla do nemocnice, kde musela ležet 14 hodin na zemi, než ji ošetřili. Ochranka chtěla nestydatě úplatek za to, že jí sežene nemocniční lůžko.

Z hromadného znásilnění si dívka odnesla psychické trauma a 24 stehů. Policie již jednoho z nich dopadla, ale další jsou stále na útěku. Znásilnění i hromadná znásilnění jsou bohužel v Indii častá. 

Záběry z osvobození ženy, kterou v USA držel na řetězu v kontejneru skupinový vrah:

Video  Záběry z momentu, kdy policie objevila a po dlouhých dvou měsících osvobodila unesenou Kalu Brown.  - Youtube/Mike Hartman
Video se připravuje ...

eisenbieger ( 20. června 2017 06:00 )

za komousu takovy swinger vyhledavaly prave zeny pohlavaru , pamatuji jak tyhle baby milovaly fikovani na trojku a jakpa drzely pac doma to nemely...rikavalo se, ze cim vetsi estebak tim mensi perko

y1xcvbnm ( 19. června 2017 19:16 )

Z hromadného znásilnění si dívky odnesla psychické trauma a 24 stehů. to je zase věta

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání