Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vatikán má problém: Skupina exorcistů prý spolu s ďáblem osnuje smrt papeže Františka

Autor: bop - 
19. června 2017
22:00

Vatikán vyšetřuje skutečně bizarní případ. Členové mezinárodní organizace římskokatolické církve jsou vyšetřováni kvůli satanismu! Skupina věřících měla uctívat ďábla a používat nepovolené exorcistické praktiky k posednutí lidí. Jejich bývalý vůdce, který zemřel v roce 1995, je podle nich v úzkém kontaktu se samotným Satanem a spolu s ním osnuje smrt papeže Františka, který je prý jen hračkou v rukou ďábla.

Ačkoli to normálnímu člověku může znít naprosto absurdně, pro Vatikán je tohle velký případ. Satanismus je přece jedním z úplně nejhorších prohřešků proti Bohu! A brazilská náboženská skupina to měla rozjet opravdu ve velkém.

Skupina exorcistů Heralds of the Gospel (v překladu hlásači evangelia) se sídlem v Brazílii údajně nejen že uctívá ďábla, ale také věří, že jejich bývalý vůdce řídí ze záhrobí změnu klimatu, která sužuje celý svět. 

Používají prý navíc nepovolené exorcistické praktiky k tomu, aby posedli a ovládali lidi. Skupina prý také věří, že jejich bývalý vůdce, Dr. Plinio Correa de Oliveira, který zemřel v roce 1995, je v úzkém kontaktu se Satanem a osnuje s ním smrt současného papeže.

Šílený případ prasknul, když na internet uniklo video, kde členové náboženského hnutí rekapitulují z jakéhosi zápisu svou diskusi se Satanem. V absurdním klipu se objevil také někdejší vůdce organizace, João Scognamiglio Clá Dias, dnes čestný kanovník papežské baziliky svaté Marie v Římě.

Podle ďáblových předpovědí na Zemi dopadne obrovský meteorit, podle všeho kamsi do Atlantického oceánu a vymaže ze světa Severní Ameriku. Dále má Satan pokračovat slovy „Vatikán? Je můj, je můj!“

„Papež dělá, cokoli já chci, je stupidní! Ve všem se mi podřizuje. On je moje sláva, je ochotný pro mne udělat všechno. Slouží mi,“ tvrdí podle organizace Satan. „Papež zemře při pádu,“ předpovídá prý také. A nahradit by ho prý měl právě Dias! Žádný div, že se to Vatikánu vůbec nelíbí...

Církvi se nelíbilo ani vystoupení téhle holčičky. V kostele přiznala, že je lesbička, a chtěla se s lidmi podělit o svou upřímnou zpověď. Kněží ale její slova ostře utnuli!

1kena ( 21. června 2017 21:56 )

Kolik bylo za živa upálených, kolik umučených inkvizicí, kolik okradených, kolik znásilněných, kolik žehnaných válek na obou stranách a co také třeba Borgiovské krvesmilstvo, co trojpapeží a další sviňárny...? Na souhrnné označení dalších druhů zločinů katolické církve od jejího ustavení na koncilu v Nikei 325 n.l. bych musela psát ještě týden. Ta zločinnost se táhne celými dějinami, ne jen relativně krátkodobě ohraničeným časovým obdobím. A mimochodem těm fašistům žehnali katoličtí kněží! I minulý nejvyšší katolický papaláš si v mládí v bílých podkolenkách zahajloval... A kde se vzalo to nezměrné bohatství Vatikánu? Nikdo neviděl faráře, mnichy a jiné katolické parazity pracovat a produkovat hmotné statky. Je to jenom vymláceno z dřiny, potu a krve prostých lidí. To jsou historická fakta o této zločinné organizaci - ne o prosté víře v Boha. Tu nikomu nelze vzít. Ale s tím nemá organizace, zvaná katolická církev, nic společného. Boha používá jen jako oblbovací zástěrku pro své mocenské záměry. Vám také přeji všechno dobré, kvalitní viru v Boha a poznání dějin a zdravý úsudek a rozum.

msml20 ( 20. června 2017 13:15 )

Dle vás, kam se za katolickou církví hrabou fašisté se svými zvěrstvy na lidech. Já jsem taky katolička, na bohoslužby chodím pravidelně i ve všední dny, ale skutečně jsem ani jednou neslyšela, že bych měla jít zabíjet, krást, pomlouvat , cizoložit či jakkoli jinak ubližovat. Pokud mezi námi takoví jsou, tak je to určitě velmi špatné. Pokud vy jste zástupkyně ateistů, tak musíte upřímně uznat, že tací lidé jako ti špatní v naší církvi jsou i mezi ateisty. A k poměru nás věřících a vás nevěřících je jich mnohem víc.Přeji vám jinak vše dobré a abyste se setkala s lepšími katolíky než doposud.

takytaky ( 20. června 2017 06:43 )

Jdou na to špatně, ať brnknou do Olomouce major Výrové, protože určitě se nejedná o exorcismus, ale nějaká bohatá podváděná manželka zabíjí všechny kolem svýho manžela. A svádí to na satana.

1kena ( 19. června 2017 23:09 )

Opět se potvrzuje, že historicky nejzločinnější organizace v dějinách lidstva - katolická církev, nemá nic společného s vírou v Boha! Je to jenom mocenská organizace, paralelně a podvratně fungující společně nebo proti mocím státním, podle toho, jak jí to momentálně vyhovuje. Tato organizace, ustavená na koncilu v Nikei 325 n.l. je organizátorem lží, podvodů, vražd, krádeží, svatokupčení, žehnání válkám současně na obou nepřátelských stranách, ochrankou pedofilů a sexuálních zvrhlíků a loupežnicí hmotného majetku ať už přímo nebo ze státních rozpočtů (tudíž z občanských daní). Jejich rituální klauniády v cirkusáckých hábitech mají hodnotu eskamotérských vystoupení typu David Copperfield, Dynamo a pod., Iluzemi vymyšlené mystiky obluzují ty, kdo jim naletěli. Tím si zotročují jejich mysl a dělají si z nich a jejich čestné víry v Boha své mocenské nástroje pro vlastní kořistnictví. Nechceme platit obyčejnou zájmovou organizaci našimi daněmi! Nechceme platit "mzdy" farářů a dalších církevních parazitů za nepráci a za šaškování před naivními lidmi, kterým vsugerovali, že církevní kašpařiny reprezentují víru v Boha. Výročí upálení Jana Husa by mělo být vyhlášeno jako Den památky obětí zločinů katolické církve.

Zobrazit celou diskusi