Povedená trojice se potloukala v centru města, po setmění si oblíbila zejména vyhlídkové terasy na Petrově v okolí katedrály. V jednom případě si to namířila loupit také na hlavní nádraží. Koncem května například gang oslovil sedmnáctiletého mladíka, který seděl na lavičce s kamarádkou na vyhlídkové terase pod Petrovem.

„Po chvíli se dvojice zvedla a chtěla raději z místa  odejít. V tom však útočníci mladíka chytili, fyzicky napadli, sebrali mu peněženku se třemi stovkami a utekli,“ popsala jeden z případů policejní mluvčí Andrea Cejnková. 

Nebáli se loupit ani na nádraží!

Naposledy si začátkem června vytipovali opět sedmnáctiletého mladíka v čekárně na nádraží. Po slovních útocích se jim zalíbil jeho mobilní telefon.  „Poškozený se zvedl a chtěl odejít. Výtečníci mu vyhrožovali, že ho zbijí. Následně mu z batohu sebrali power banku a zmizeli,“ řekla mluvčí.

Po posledním »kousku« ale spadla klec. Trojka je stíhána pro loupež a čeká na soud ve vazební věznici. A protože »pracovali« společně, hrozí jim coby jako organizované skupině od pěti do dvanácti let v chládku.  

VIDEO: Drzí lupiči najeli autem do dveří a odvezli celý bankomat s penězi!

Video
Video se připravuje ...

Takhle se loupí v Česku: Do dveří autem a sebrat celý automat s penězi. Matěj Smlsal, Pavel Ryšlink