Česká Miss Tereza Chlebovská a fotbalista Pavel Kadeřábek: Utajená veselka

Na utajeném místě za přítomnosti nejbližší rodiny a přátel řekla v sobotu ano svému o rok mladšímu partnerovi, fotbalovému reprezentantovi Pavlu Kadeřábkovi, Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská.

Modelka se vdávala v čistě bílých krajkových šatech od módní návrhářky Petry Brzkové, která ji pravidelně obléká na společenské události. Za svědka šla Chlebovské její sestra Johanka, která se vdala letos na jaře. Pavlovi sňatek odsvědčil jeho bratr Honza. Na romantickém místě nemohla chybět ani jejich dcera Ema, která v září oslaví roční narozeniny.

Česká Miss Tereza Chlebovská a fotbalista Pavel Kadeřábek měli soukromý obřad.
Autor: David Malík, instagram.com, archiv Daniela Pudila, archiv T. Chlebovské

Fotbalový reprezentant Daniel Pudil a Veronika Strnadová: Obřad v exotice

Svou životní lásku Veroniku, s níž už má syna Dannyho (6) a dceru Ellu (1,5), si obránce Sheffieldu Wednesday vzal na Bali. Celý obřad vedl domorodý oddávající a na místě nesměla chybět nejbližší rodina obou novomanželů.

„Svatbu tady jsme plánovali dlouhodobě. Chtěl jsem vzít celou rodinu někam, kam by se určitě jen tak nepodívala, a myslím, že se to podařilo,“ svěřil sportovec.

Fotbalový reprezentant Daniel Pudil a Veronika Strnadová se vzali na Bali.
Autor: David Malík, instagram.com, archiv Daniela Pudila, archiv T. Chlebovské

Modelka Kateřina Votavová a Jiří Wohlmann: Zámecká sláva

Za zpěvu Michaely Gemrotové (31) a songu z filmu Láska nebeská si modelka na nádvoří zámku Hluboká nad Vltavou vzala o dvacet let staršího přítele Jiřího Wohlmanna (49). Nevěstu vedl k oltáři její tatínek a pohledná brunetka se ve svůj velký den oblékla do róby od návrháře Michala Marka.

„Cítím se krásně, tohle je skutečně den D, jsem šťastná a věřím, že nás s Jirkou čekají ještě krásnější dny, než které jsme spolu zažívali dodnes,“ svěřila se těsně po obřadu Kateřina, která si vybrala pro svatbu červen, protože se v tomto měsíci brali i její rodiče a bratr.

Modelka Kateřina Votavová si vzala svého přítele Jiřího Wohlmanna.

Video
Video se připravuje ...

Krásná finalistka České Miss řekla ANO o 20 let staršímu boháčovi! David Malík

Fotogalerie
30 fotografií