Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená hecovačka tří aut u Mělníka?! Řidič (21) čelně napálil do autobusu! Předjížděli se v protisměru, říká autobusák

Autor: šim - 
18. června 2017
10:40

Obrovskou tragédií mohla skončit šílená noční hecovačka tří osobních aut u Mělníka. Při nebezpečném předjíždění to řidič passatu narval do autobusu linky č. 369 plného lidí. Jen zázrakem nikdo nezemřel. Osm lidí bylo zraněno, jedna osoba těžce. Řidiče osobáku museli vystříhat hasiči. Celou nehodu natočila palubní kamera autobusu.

K těžké dopravní nehodě autobusu a osobního auta vyráželi záchranáři před jednou hodinou ráno k Mělníku. Přibližně sto metrů za cedulí Mělník směrem na Kly v ulici Pražská havaroval řidič osobního auta VW Passat téměř čelně do autobusu.

Posádky záchranných služeb, které dorazily na místo společně s hasiči, celkem ošetřily osm zraněných osob. Jedna osoba z autobusu byla zraněna těžce a v době příjezdu záchranářů seděla na silnici v silném šoku. Druhá těžce zraněná osoba byl řidič z totálně zdemolovaného auta, které nejdříve narazilo do autobusu a pak skončilo v příkopu.

Dalších šest osob bylo zraněno lehce a jsou z havarovaného autobusu. Z vraku auta museli řidiče hasiči z Mělníka vyprostit. Auto bylo tak zdevastované, že ho museli hasiči kompletně rozstříhat. Po vyproštění řidiče, který zázrakem nehodu přežil, ho záchranáři s těžkým poraněním dolních končetin transportovali do nemocnice.

Video  Záběry z místa čelní srážky passatu s autobusem u Mělníka  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Řidič passatu, ročník 1996, utrpěl těžká zranění. Vše je předmětem šetření, i to, že při nehodě mohla sehrát svou roli nepřiměřená rychlost,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Chladnou hlavu podle dopravních policistů zachoval řidič autobusu. Ten totiž, i když podle své výpovědi viděl, jak se proti němu řítí tři auta, která se navzájem opakovaně předjíždí, nezazmatkoval a nestrhl autobus doleva, kde je hluboký příkop. Naopak zůstal s autobusem na silnici. Tím záchranil život cestujícím. Jeho výpověď dokazují podle informací AKTU.cz i záběry z palubní kamery autobusu, které má policie k dispozici. Místo nehody bylo po dobu vyprošťování na hodinu a půl uzavřeno.

 

gabreta ( 18. června 2017 11:59 )

Ty sis nikdy ve městech nevšiml, jak se v noci sjíždí na pumpách, nebo parkovištích marketů, mládež v bejsbolkách a rychlých autech? Většinou v BMW, VW nebo AUDI a pak si krátí noc různou adrenalinovou zábavou. Tak tohle byli jedni z nich!!

PETR_50 ( 18. června 2017 11:33 )

...tři auta, která se navzájem opakovaně předjíždí. Co to tam sedělo za volanty za idioty, jeden z nich ročník 1996(21 r.) a ti ostatní asi něco podobného. Mladý hovada co se jen tak s auty baví!!! Veřejně prospěšné práce pro ně a vysokou pokutu!!!

Simonphoenix ( 18. června 2017 11:09 )

No kdo jinej, mladý hovada v těch jejich WV sračkách s votočenou čepicí dozadu …………...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání