Opět se ukázalo, že české ženy patří mezi nejpůvabnější na světě. Dát dohromady desítku různých typů, které jsou něčím zajímavé, není jednoduché. Ředitelce Miss Face Taťáně Makarenko se to letos podařilo.

S letošním ročníkem jsem moc spokojená a považuji ho za velmi silný,. Musím říct, že opravdu jasnou favoritku nemám. Všechny dívky jsou nejenom krásné, ale mají i nádherné postavy, což vždy není samozřejmostí,“ řekla Blesk.cz Táňa, která je momentálně s finalistkami na soustředění v Itálii. Kromě focení charitativního kalendáře se holky školí v různých disciplínách. Jednou z mentorek je Česká Miss Nikol Švantnerová, která se snaží holkám poradit, jak uspět ve světe modelingu a šoubyzu.

Mezi desítkou krásek je i dívka s asijskými kořeny Sarah Vu (23), jejíž žebra zdobí tetování. Dívka s číslem 5 Kateřina Kasanová hodně lidem připomíná topmodelku Lindu Vojtovou. Kromě nádherných šedomodrých očí a blond hřívy má i bujné poprsí. Každopádně na každé finalistce je něco zajímavého. O tom, která z nich se stane vítězkou Miss Face, se rozhodne 30. září v Praze v hotelu Ambassador.

VIDEO: Ředitelka soutěže krásy Taťána Makarenko: Co si myslí o problémech v České Miss!

Video
Video se připravuje ...

Ředitelka soutěže krásy Taťána Makarenko: Co si myslí o problémech v České Miss! Markéta Reinischová

Fotogalerie
19 fotografií