Důkazem toho je jeho komentář na sociální síti, kde se vyjadřuje k novému klipu Natálky k písni Léto. „Za pár dní začíná konečně léto. Tady je malá ochutnávka léta, píseň – Léto, kterou nazpívala skvělá Natálie Grossová,“ pěje Plincner ódy na talentovanou dceru své (nové?) partnerky.

Jenže kvůli tomu, že píseň v osmdesátých letech nazpívala původně Iveta Bartošová (†48), lidé obě interpretky srovnávají. A jako první se do Natálky obul vdovec po tragicky zesnulé zpěvačce Josef Rychtář (59).

„Je mladá, přeju jí, aby měla úspěch, ale Ivetka byla jen jedna!“ uvedl Rychtář pro Expres.cz. „Nechci ji zesměšnit ani ublížit, určitě si najde své příznivce, ale není to jako od Ivetky. Kdo si pustí originál a pak tohle, pozná diametrální rozdíl,“ zněl jeho soud. A tak se Jiří rozhodl kontrovat.

Video
Video se připravuje ...

Nový muž Grossové? Poprvé si vyšli už před rokem a půl! FTV Prima

„Zklamání pro kritiky, kteří by chtěli říkat, že Natálka někoho napodobuje, naopak… Ona tuto píseň nazpívala, protože má Ivetu velmi ráda a tato píseň se jí velice líbí,“ obhajuje talentovanou hvězdu, která má v zádech mocného hudebního bosse Františka Janečka (72).

Plincner se ukázal jako opravdový ochránce. A to se k němu Šárka dlouho nechtěla jako ke svému příteli přiznat. Před pár dny vše oznámila dcerám.

Natálka boduje

O tom, že přezpívaný hit Bartošové má v podání Natálky úspěch, mluví jeho sledovanost. „Na internetu klip zhlédlo už přes 800 tisíc lidí, z toho mám obrovskou radost,“ řekl nadšeně autor hudby a muzikálový producent Janeček, z jehož popudu se »remake« letního hitu v modernějším kabátě zrodil.

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová – píseň Léto Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií