Původně se počítalo s odvysíláním pouhých šesti epizod. Nakonec jich vzniklo 259 a ta poslední byla odvysílána přesně před dvaceti lety – v červnu 1997! Ed O’Neill (71) už dávno není zoufalým prodavačem bot – v nové roli v seriálu Taková moderní rodinka si totiž »nabalil« o 27 let mladší sexbombu Sofii Vergaru (44) a je respektovanou hlavou rozvětvené rodiny.

Ed O’Neill (71) – Al Bunda

Herectví se věnuje dodnes, v současné době hraje jednu z hlavních rolí v seriálu Taková moderní rodinka, často dabuje animované filmy. S manželkou Cathy žijí v kalifornském Venice, usmířili se po čtyřleté odluce. Po 15 letech tréninku získal v roce 2010 černý pásek mistra bojového umění jiu-jitsu!

Katey Sagal (63) – Manželka Peggy

Role v seriálu Zákon gangu jí vynesla dokonce Zlatý glóbus, věnuje se i dabingu. Nejnověji si v remaku Hříšného tance zahraje Vivian Pressman, bohatou paničku, která si v hotelovém rezortu užívá nespoutaný sex s tanečníky.

Christina Applegate (45) – Dcera Kelly alias Melounek

Z hloupoučké seriálové blondýny se vypracovala v ambasadorku šířící osvětu ohledně rakoviny prsu, kterou sama porazila. Kromě jiného se podílela v roce 1995 na vzniku známé dívčí skupiny Pussycat Dolls (2006)! Je vegetariánka, ochránkyně zvířat, a hlavně máma dcerky Saddie Grace (6).

David Faustino (43) – Syn Bud

Před deseti lety byl na Floridě zatčen za řízení pod vlivem alkoholu a marihuany. Dnes už je drzý spratek (pořád měří jen 160 cm) ze seriálu jednou rozvedeným otcem dvouleté holčičky. Pod pseudonymem D L’il se pokoušel (neúspěšně) prorazit jako rapper.

Fotogalerie
17 fotografií