Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo umí nejlépe líbat? Lvi jsou divocí, Váhy romantické!

/
  • (iStock)
    1. května 2019 ● 06:00

    Čeká vás dnes polibek pod rozkvetlou třešní? A přemýšleli jste někdy nad tím, proč někdo líbá vášnivě a druhý zase jemně a romanticky? Možná je to tím, v jakém znamení zvěrokruhu se ten dotyčný narodil. Jak líbáte vy? A jak líbá váš partner? Shodnete se?

  • 1.

    Beran

    Autor: Profimedia

    Berani přistupují k líbání jako k jiným věcem v životě. Asertivně, energicky a nádherně impulzivně. Když vás budou chtít políbit, popadnou vás a překvapí vás vášnivým polibkem na rty, který nečekáte. Při líbání Berani oceňují spontánnost a klidně se začnou líbat v hromadných dopravních prostředcích. Chtějí totiž jediné: potěšit svého partnera ve všech směrech (pokud ovšem dostanou zpátky totéž).

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Profimedia

    Býci jsou smyslní, ale pomalí a soustředění, takže si libují v měkkých a jemných polibcích až po dlouhé líbání. Býci si udržují odstup, dokud nenajdou ideální okamžik, aby se na vás vrhli a začali vás líbat. S nimi to bude hluboké a vášnivé líbání, které nebudou chtít skončit (a vlastně ani vy). Každý malý dotek, pohled a dýchání bude extra vášnivé. S nimi budete vdechovat vůni parfému, který zůstane ve vašich vlasech, a polibek budete vnímat každou sekundu a každým svým pórem.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Profimedia

    Vy Blíženci toho máte pořád tolik co říct, že pro vás bývá někdy velmi těžké se soustředit – i na líbání. Jste zatraceně rozkošní, zdánlivě sladcí a nevinní, ale taky velmi sexy. Když přijde na věc, vaše líbání je rychlé a sladké, pravděpodobně doprovázené koketními komentáři. Čím víc vás partner přitahuje i po duchovní stránce, tím více budete toužit po líbání. Když se rozhodnete udělat první krok, zaútočíte motýlími polibky tím nejvíce sexy způsobem. Jakmile se pokusí partner vrátit polibek, plaše se usmějete a utečete. Ale nebojte se, on se zase vrátí.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Profimedia

    Raci jsou natolik sentimentální, že prostě líbají způsobem, který zcela odráží to, co je v jejich srdci. Jen musí cítit z druhé strany přesně takovou emocionální intenzitu, jako prožívají oni. Proto mohou být v líbání opatrní a nejprve si všechno raději promyslí, než by se vrhli do něčeho nejistého. Opírají se o svůj instinkt více než o cokoli jiného a budou čekat tak dlouho, dokud se nebudou cítit pohodlně. Nejsou to iracionální stvoření, ačkoli někdy jsou až moc trpěliví. Jakmile se ale začnou líbat, jsou velmi vášniví a cítí potřebu vyjádřit svou lásku i fyzicky. Milují francouzské polibky, zamotávání prstů do vlasů a neunaví se až do rána.

  • 5.

    Lev

    Autor: Profimedia

    Lvi jsou herci a jejich líbání je jako vystřižené z filmů, jako jsou Titanic, Dirty Dancing a podobně. Líbají divoce, koušou (možná i doslova), to je jejich síla a přednost. Lvi se nestydí, takže nemají problém líbat se na veřejnosti nebo klidně i při telefonování. Rádi ukazují toho, koho mají rádi, a dávají to najevo i líbáním. Dokážou vám dát polibek přesně takový, po jakém jste zoufale toužili. A nezastaví se, dokud je nebudete prosit o další. Čím víc jich bude, tím víc vám budou dávat a uspokojí každou vaši touhu. Jsou ohnivým znamením s jiskrou a žárem v polibku, který je intenzivní.

    Takhle nějak líbají Lvi - jako Jack ve slavném filmu Titanic. Podívejte se na VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Polibek Jacka a Rose ve filmu Titanic. • Youtube/BPŽ

     

  • 6.

    Panna

     

    Autor: Profimedia

    Toto je znamení, které usiluje o dokonalost a věnuje velkou pozornost detailům. Panny vědí přesně, co mají dělat, aby vás uspokojili a abyste byli nadšení. Jakmile je mezi partnery chemie, jejich polibky jsou sladké, měkké, a tak trochu zamyšlené, které sdělují, jak moc jim na vás záleží. Jejich mozek je neustále přeplněný myšlenkami, takže pro ně může být těžké vypnout a soustředit se jen na líbání. Jsou to ony, Panny, které vás dokážou obejmout a políbit, a zanechat vás se vzpomínkou na jejich polibek.

  • 7.

    Váhy

     

    Autor: Profimedia

    Váhy jsou romantici, kteří sní o staromódních láskách a večeřích při svíčkách. Jsou to svůdní milovníci, největší ze všech znamení zvěrokruhu. Jejich vášeň z nich vyzařuje a nikdy necítí potřebuji ji skrývat. Jejich přirozenost je láska, krátké i dlouhé líbání, které vás dostane do kolen. S nimi můžete zažít peklo romantiky, a to až do dna. Dostanou vás jejich pohledy v místnosti na večírku po celý večer, aniž by se o tom někdo jiný dozvěděl, a pak budou čekat, aby s vámi byli o samotě a dali průchod vnitřní váš ni. Budou vás líbat něžně, ale hluboce. A tenhle polibek se bude už věčně držet na vašich rtech, protože na něj nikdy nezapomenete.

  • 8.

    Štír

    Autor: Profimedia

    Existuje důvod, proč jsou Štíři známí jako jedno z nejvíce erotických znamení. Jsou totiž neuvěřitelně vášniví a intenzivní ve všem, co dělají, a zastaví je snad jen opar na rtu. Jejich vášeň je omamná a zároveň jemná. Budou vás líbat, když to nejméně čekáte, budou vás dráždit a potom se na vás vrhnou. Mají vysoké libido a zvědavost pro život, kterou nikdy nepotlačují. Vždy se snaží naplnit vše, co jim je dopřáno. Při líbání vás zahrnou polibky po celém těle, a vy nebudete vědět, co se děje. Mají touhu a taky zkušenosti, takže vám splní všechno, co si přejete. Na Štíry a jejich líbání se nedá zapomenout.

  • 9.

    Střelec

    Autor: Profimedia

    Střelci jsou spontánní a milovníci dobrodružství. Jsou také nezištní a odvážní, hraví a okouzlující. Pravděpodobně se budou i při líbání snažit experimentovat se všemi různými druhy polibků – od super hlubokého francouzského až po jemné motýlí dotyky. Mají takové kouzlo, díky kterému vás zasáhnou emoce. Dokážou vás zlíbat od hlavy až k patě a pak vás připoutat k posteli a hrát si s vámi. Střelci začínají se sladkými, lehkými polibky, pak přecházejí k hlubšími a vášnivějším. Jsou ideálním partnerem pro erotické hry a zábavu. Vždy chtějí víc a naprosto zbožňují spontánnost rychlého setkání – kdekoli a kdykoli.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Profimedia

    Je téměř nemožné proniknout do emocionální stránky Kozoroha. Dávají mnohem víc přednost fyzickému aspektu jakéhokoli důvěrného spojení než psychickému. Jsou hraví, vášniví a snaží se pokaždé hlavně potěšit. Při líbání dávají partnerovi pocit bezpečí – pak je pro ně polibek skutečně efektivní. Kozorozi taky velmi často políbí někoho zcela neznámého, a nechají ho naprosto šokovaného. Jste-li jejich cílem pro jednu noc nebo celý život, pak ve vás budou listovat jako v knize a budou se snažit objevit věci, o kterých jste předtím ani nevěděli a které se vám budou líbit.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Profimedia

    Vodnáři jsou mistři svádění. Pro ně je každý malý nenápadný pohled stejně důležitý jako samotný polibek. Žijí, aby se připravili na finále. Milují nepopsatelné napětí, které obklopuje dva lidi jako silné pole vášně, jež je v nekonečném okamžiku doslova zablokuje. Pokud je Vodnář s partnerem na stejné vlnové délce (chemicky), jejich polibky přirozeně tečou a jsou jedinečné. Zároveň jsou nekonvenční a neortodoxní ve způsobech svádění, jakmile přijde na líbání, začnou pomalu a postupně zvyšují dávkování. Vodnáři prostě žijí pro budování – každá rekonstrukční sestava vytváří intimitu a napětí.

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: Profimedia

    Ryby jsou romantické a tvůrčí, které se při líbání snaží dávat najevo to, co je v jejich srdci. Podobně jako Vodnáři i oni při líbání žijí pro vzrušení a postupné dávkování až po vyvrcholení intimní situace. Ryby jsou nezištné, vášnivé, hravé a trpělivé. Jsou ale také jemné a tajemné ve svých způsobech svádění a opatrnosti při výběru možného partnera. Nelíbají se dřív, dokud nezjistí, že ten druhý za to stojí. Chtějí vědět, že je potenciální partner chce stejně jako oni je, ne-li víc. A pokud jde o líbání, chtějí, aby to vypadalo jako váš nápad, nikoli jejich. Nebojte se ale, jejich nezištná duše vás bude následovat hned poté, co bude mít jistotu, že je opravdu chcete. Buďte trpěliví a vychutnejte si to čekání.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz