Moderátor Viktor Vincze požádal svoji lásku Adelu Banášovou na Valentýna v přímém přenosu. Adela neváhala a řekla mu své ANO. Páreček tedy začal velmi rychle vymýšlet, jak jejich svatba bude vypadat. A vše vymysleli dokonale. I s podfukem na novináře. Vzali se totiž už v pátek jen v kruhu rodinném a druhá svatba s přáteli následovala v sobotu.

Veselka proběhla na zámečku v Tomášově nedaleko Bratislavy. Novomanželé prosili své hosty, aby nepostovali na internet selfie z jejich velkého dne. Avšak ne všichni tuto prosbu respektovali. „Tito dva mladí lidé se před necelým rokem dali dohromady na naší svatbě. Adela dokonce na naší svatbě chytila kytici. Do roka a do dne (a ještě dřív) jsme na jejich svatbě,“ napsal moderátor Sajfa k fotce, kterou dal na sociální síť i přes zákaz.

Sme tu 😆 #svadbaktorabolavcera #wedding #weddingparty #party #fun #funradio #adelaaviktor

Příspěvek sdílený Karolfun (@karolfun),Čen 10, 2017 v 10:38 PDT

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

„Jedli jsme hovězí polévku, maso s bramborovou kaší, citrónový koláč a potom byly švédské stoly,“ uvedla Pluska.sk. „Proslov měli oba tatínci. Adela se před půlnocí převlékla do modrobílých šatů. Nechyběl klasický tanec, při kterém se sbíraly peníze do klobouku,“ řekl Plusce dál tajný zdroj.

#happy #life ❤️#adelaviktor #9.6.2017 #wedding

Příspěvek sdílený Branislav Bruno Ciberej (@brucibe),Čen 10, 2017 v 10:40 PDT

V neděli se po velké veselce hosté a novomanželé sešli v zámecké zahradě, kde si dali jídlo a Adela se potom s rodinou a manželem vysvlékla do plavek a ukázala bezchybný zadek u bazénu.

Fotogalerie
47 fotografií