„Moc se omlouváme za přerušení kapele. Dědeček hledá už hrozně dlouhou dobu Davídka. Pomozte nám ho najít,“ oznámil najednou moderátor Jan Musil (49). „Chlapeček má na sobě bundu kolem pasu a kraťasy,“ pokračoval.

Výzva se dostala k samotnému Davídkovi, který šel za hlasem z reproduktorů. O pár minut později už jej vedla paní, která si ho v dálce všimla. Koncert kapely pokračoval dál, když tu došlo k další ztrátě.

Ukázka koncertu kapely Support Lesbiens:

Poté, co se našel Davídek, se pro změnu ztratil jeho děda. Chlapeček tak začal lítostivě plakat, protože při příchodu k pódiu doufal ve šťastné shledání. Během dalších deseti minut se ale rodina sešla a návštěvníci už si opět užívali nové i staré známé písně od Support Lesbiens.

V rámci výročí si mohli návštěvníci užít nejenom koncerty. K vidění tady byla jak velká, tak malá dvoumotorová letadla, která slouží k akrobatickým kouskům.

Ale to nebylo vše. V rámci doprovodného programu návštěvníci pozorovali, jak celní psi dokáží najít mezi kufry drogy i větší množství tabákových výrobků.

Na to, jak nám celní psi prohledávají kufry, se podívejte v tomto díle pořadu Selfie z Prahy:

Video
Video se připravuje ...

Barevná show ve fontáně: Hraje 50 odstínů i Star Wars! A jak nám psi prohledávají kufry. Matěj Smlsal

Podívejte se na fotky ze dne otevřených dveří na letišti:

Fotogalerie
54 fotografií