Celer vás postaví na nohy

Máte pocit, že z vaší ložnice vyprchala vášeň? Je to ve vašich rukou! Třeba celerová a chřestová polévka má povzbuzující účinek, stejně jako dýňová. Nezapomeňte přidat zázvor a prožijete smyslnou noc. Někdo na česnek nedá dopustit, pro jiného je to nutné zlo. Jedno je však jisté. Česnek je nepsaným králem mezi afrodiziaky. Jakmile si ho ale dá jen jeden z partnerů, k milostným hrám nejspíš nedojde.

Servírujte ústřice a nezapomeňte na bylinky!

Chcete-li si pochutnat na něčem luxusnějším, dejte si ústřice. Miloval je i nejslavnější svůdník všech dob Casanova. Jako hlavní chod výborně poslouží i ryby a mořské plody. Nesmíme zapomenout ani na koření s afrodiziakálními účinky, kam patří saturejka, bazalka, pepř nebo tymián. I obyčejné rajče s bazalkou dokáže sexuální touhu žen vybičovat k maximu.

Káva, datle, med, vášeň přijde hned

Sladkým dezertem nepohrdne asi nikdo. Čokoláda dokáže muže skvěle rozehřát a povzbudit je k mimořádnému sexuálnímu výkonu. Krém, dort nebo horká čokoláda stoprocentně zaberou.

Zrovna tak káva, kam přidáte jemně namletý kardamom, může milování povznést do nečekaných výšin. K vynikajícím laskominám patří i datle, které ženy už před mnoha staletími servírovaly partnerům, aby povzbudily jejich sexuální apetit. Stejně oblíbený je i med.

Vsaďte na jistotu

Pokud nejste fanouškem sbírání bylinek, existují i jiné možnosti, díky kterým se pánům navrátí jejich síla, mužnost, chuť a touha se milovat. Jde o bylinky na potenci, nicméně v koncentrované podobě, obsažené ve výživových doplňcích. Tyto bylinky najdete v tabletkách Zerex. Ty jsou vyrobeny na přírodní bázi a nezpůsobují žádné vedlejší účinky. Důkazem, že opravdu fungují, jsou i dlouhodobě spokojení uživatelé.