Kuriózní případ se odehrál nedaleko čerpací stanice na Domažlické třídě, kde je známý štafl plzeňských pouličních šlapek. Jeden z jejich zákazníků si tady chtěl užít pořádného sexu. Jenže platit za služby pravými penězi se mu nechtělo, a tak vytáhl z kapsy falešnou pětitisícovou bankovku.

To ale pořádně narazil. Šlapky mají totiž pravost peněz v oku a na pohmat i v ruce. Takže lehká děva ihned odhalila, že ji zákazník chce podfouknout. „V tu dobu kolem nich projížděli policisté. Holka nelenila, zastavila je a vše jim řekla,“ řekl Blesk.cz člověk obeznámený s případem.

Touha po sexu ale muži úplně zatemnila mozek. A tak to na policisty zkusil stejně jako na prostitutku a chtěl je podplatit falešnými penězi. Strážci zákona samozřejmě úplatek nevzali a muže zadrželi.

Skončil u Okresního soudu Plzeň – město. „Vzala jsem ho do vazby. Jedním z důvodů bylo to, aby muž na svobodě nemohl páchat další trestnou činnost,“ sdělila na dotaz Blesk.cz soudkyně Lenka Prýcová.

Muž je totiž známá firma. Už dříve se dostal do křížku se zákonem kvůli falešným penězům. Za to seděl i ve vězení. Policie k případu zatím mlčí. „Probíhá vyšetřování, a tak se k případu nebudeme v současné době vyjadřovat,“ řekla krajská policejní mluvčí Martina Korandová.     

VIDEO: Na Slovensku chtěl zákazník po sexu od prostitutky vrátit peníze, když to neudělala, zbil ji a okradl.

Video
Video se připravuje ...

Nespokojený zákazník: Prostitutku vyhodil z auta a zbil ji tv JOJ