A nezůstalo jen u kamarádství. Před 33 lety se Olda seznámil s Gottovou sestřenicí Hankou, se kterou žil až do své smrti. „Stali jsme se s Karlem vlastně takoví příbuzní,“ komentoval Olda, který potom od piana přesedlal za volant a začal šoférovat hvězdám filmového plátna a koncertních pódií.

Slavíkovým osobním řidičem se stal v roce 2002 a tehdy mezi nimi vzniklo víc než přátelství. Zpěvákovy dcery Havránkovi říkaly Oldo, Aldo a řidič povýšil na regulérního člena Slavíkovy rodiny.

A věčné trmácení se autem? Tisíce a tisíce kilometrů od Košic po Hamburk? To pro ně byla zábava. „Povídali jsme si o všem. O politice, showbyznysu. Čím dál častěji si Karel své koncerty uváděl a byl hrozně vtipný. Nacvičoval si to vždycky během cesty. A já se smál jako blázen. Nechápal jsem, kam na ty fóry chodí,“ vzpomínal Olda.

Vozit Gotta přestal Havránek před třemi lety, když už se u něho objevily první vážné zdravotní potíže. „Pracoval jsem pro Karla moc rád. Co bych jinak dělal? Čuměl na bednu?“ komentoval Olda a zdůraznil, že pro peníze to rozhodně nedělal. „Bylo to spíš z přátelství.“

VIDEO: Karel se minulý týden vrátil velkým koncertem v Hybernii. Vedle manželky pak jen zářil.

Video
Video se připravuje ...

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil! Marek Pátek

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
113 fotografií