Příběh Renaty Soukupové (Táňa Vilhelmová) zachycený Andreou Sedláčkovou odstartoval v prvním filmu rokem 1988. Od počátku tak série zachycuje nejen osobní vývoj hrdinky, ale i vývoj české společnosti, která rovněž prochází mnoha zvraty.

„Je to už čtrnáct let, co Renatu známe. Od té doby toho zažila spoustu. Přestěhovala se, vystřídala několik partnerů, narodilo se jí dítě a ukotvila se s Oldou Kaiserem alias Ivanem Holým, ale jak diváci uvidí, není to optimální. Myslím si, že už je to dospělá žena,“ popisuje svou postavu Tatiana Vilhelmová a dodává: „Když mi Andrea zavolala, že by chtěla točit Dívku za zrcadlem, byla jsem zvědavá, kam se Renata posunula. Jsem ráda, že nyní je ta postava vyspělejší a řeší závažnější problémy a všechny příchody a odchody v jejím životě jsou fatálnější.“ 

 „Spolupracuje se nám bezvadně. Díky té sérii se s Tatianou známe dobře a velmi dlouho. Asi mohu prozradit, že mého soka v lásce hraje Vojta Dyk, takže mám pocit, jako bychom ani nehráli a bylo to doopravdy,“ říká s nadsázkou Oldřich Kaiser. 

VIDEO: Lvem oceněný vtipálek Oldřich Kaiser: Partnerka nic nedostala, už má léta!

Video
Video se připravuje ...

Lvem oceněný vtipálek Oldřich Kaiser: Partnerka nic nedostala, už má léta! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
16 fotografií