Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Těhotná kráska (†18) porodila miminko krátce před smrtí. Zemřela po děsivé autonehodě

Autor: shp - 
6. června 2017
19:46

Těhotná kráska Joanna Delgado (†18) z kalifornského města Tranquillity sjela na dálnici do protisměru a srazila se v něm s jedoucím vozem. Utrpěla vážná zranění, která neměla šanci přežít. Než ale zemřela, porodila na místě autonehody holčičku. Ani její osud ale neměl dobrý konec. 

K dramatickému porodu došlo na území Five Points v Fesno County v neděli. Traumatická havárie způsobila, že mladá dívka porodila přímo na místě, informovala televize ABC30. Jestli to byla pravda, není jasné, protože zdroj Your Central Valley tvrdí, že děťátko po nehodě přišlo na svět císařským řezem.

Malá holčička byla po porodu převezena helikoptérou do nemocnice, ale v ní bohužel zemřela. Společně s Joannou byl v autě ještě šestnáctiletý mladistvý, který je hospitalizován s vážnými zraněními. V nemocnici bojuje o život. Některé zdroje tvrdí, že jde o mladíka, který je otcem zesnulého miminka.

V protijedoucím voze seděla Adriana Solorio (†24). Náraz byl opravdu příliš silný a ani ona nepřežila. Nedávno přitom dokončila úspěšně vysokou školu. Proč Joanna přejela do protisměru, není jasné. Policisté se shodli, že jde o jednu z nejsmutnějších a nejtragičtějších nehod na dálnici za poslední měsíce. Tolik mladých obětí…

Podívejte se na děsivý záznam bouračky krásky z Východu. Sitora natočila vlastní smrt:

matno ( 6. června 2017 21:22 )

Nějak v tom mají čurbes. U stejné fotky mají napsáno jednou těhotná Joanna a po druhé těhotná Adriana. Splácali páté přes deváté ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání