Noví majitelé Eva Čerešňáková s Martinem Ditmarem dostávají za nové úpravy soutěže od začátku pořádný lynč. Nejdříve slízli kritiku za to, že vyhnali dívky polonahé do metra, navíc v zimě, pak od nich postupně odcházela jedna patronka za druhou, dále televizní stanice daly ruce pryč od vysílání finálového večera, o kterém se dodnes neví, kdy vlastně bude. Teď navíc bývalá finalistka Miss musí řešit nefunkční webové stránky www.ceskamiss.cz. Od pondělí na nich totiž nic nenajdete.

 „Jak jsem se dozvěděla, řeší se technický problém. Jsem mimo ČR a detaily neznám, ale stalo se to někdy během pondělí,“ odepsala na dotaz Blesk.cz Čerešňáková.

Video
Video se připravuje ...

Krásná modelka odstoupila z České Miss: Nechci být cvičenou opičkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

O tom, proč jsou nyní všechny informace o soutěži krásy na jiných stránkách www.ceskamiss.tv, neodpověděla. Přípona »tv« přitom neznamená zkratku televize, jak by se mohlo zdát, ale zemi Tuval. Toto přesměrování se většinou dělá z toho důvodu, je-li název stránek už registrovaný na někoho jiného. Jestli jde o další boj spojený s nevyjasněnými právy k České Miss, ukáže až čas.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Bezděková: Co si poslední Česká Miss myslí o nové soutěži? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
49 fotografií