Je všeobecně známé, že oblíbená slovenská moderátorka Adela Banášová si na hvězdné manýry příliš nepotrpí. A nebude tomu jinak ani v případě jejího velkého dne - spolu se svým milým chystají běžnou svatbu v okruhu svých nejbližších.

„Adela nechystá žádnou známou kapelu. V rámci programu jí tam bude hrát normální živá kapela, která hraje slovenské a české hity, cimbálovka a klasika DJ. Ani co se hostů týká, nečekejte žádné zvučné celebrity. Adela s Viktorem chtějí normální, běžnou svatbu. A týká se to i jídla. Později večer budou mít hosté k dispozici teplé i studené bufety. Klasika...“ prozradil zdroj blízký moderátorce slovenskému titulu Pluska.

„Myslím, že nejvíc známých tváří tam bude mít zastoupených Viktor s kolegy ze zpravodajství,“ prozradila Adela slovenskému deníku Nový Čas. Nějaké známé osobnosti se ale přece jen na očekávanou událost dostanou. „Za stolkem známých tváří se usadí režiséři, pár kolegů z rádia, televize. Přijde Sajfa s Veronikou Ostrihoňovou,“ svěřila se Adela.

Očekává se příchod moderátorky Danici Kleinové s přítelem, šéfem hasičů, Alexandrem Nejedlým, režiséra Dano Dangla, herce Juraje Šoka Tabačeka, režiséra Pepe Majeského s manželkou, programovou ředitelkou televize Markíza Silvií Majeskou, a známého choreografa Miňo Kereše. Celkem je pozvaných asi sto hostů.

A šaty? „Mám připravené i ty po půlnoci. Převléknu si je, ale když se mi nebude chtít, tak si nechám svatební. Chtěla bych pohodlně tancovat,“ svěřila se moderátorka, pro kterou je namísto perfektního stylu a přepychu důležitá zábava a příjemná atmosféra.

„Necítím zatím žádný stres, ani nic, možná to přijde až v ten den. Za svědka mi půjde sestra a Viktorovi bratr. Prsteny už máme. Dorty moc ráda nemám, mám radši koláče, takové domácí, ale nějaký dort určitě bude. Mám ráda například bublaniny,“ prozradila Adéla. „Menu bude normální tradiční jídlo, nic speciálního,“ nechala se slyšet oblíbená moderátorka.

A jestli jste očekávali, že úspěšný pár zvolí pro líbánky nějakou romantickou, exotickou destinaci, nejspíš vás překvapí, že se nic podobného nestalo. Banášová s Viczem si naplánovali dovolenou na rodném Slovensku!

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
20 fotografií