„Bylo to nádherný, publikum bylo skvělé, v závěru koncertu se diváci v sále zvedli a tleskali ve stoje, to je ten nejhezčí dárek, co jsem mohl dostat,“ popsal nám první pocity z koncertu zpěvák.

Od svých fanynek dostal Daniel Hůlka několik květin, dárků nebo například dort. Po skončení koncertu uspořádal zpěvák autogramiádu. Na otázku, jaký je podle něj lék na to být stále fit, nám odpověděl. „Nejlepší je vyhnout se hloupým lidem, což někdy není úplně lehké, a hlavně mít kolem sebe tým lidí, kteří mě mají rádi a které mám zároveň rád já.“

Po skončení koncertu následovala oslava s muzikanty a rodinou. „Tento koncert byla vlastně oslava mých narozenin, dali jsme dohromady tuto skvělou komorní kapelu, kterou jsem začal nazývat ‚Profesoři a já‘, přijela rodina, kamarádi, se kterými jsem si připil na zdraví ,“ dodal Hůlka.

S blížícím se létem jsme se zeptali, jaké má zpěvák plány na léto. „Od příštího týdne začínám zkoušet Aramise v Muži se železnou maskou, ale červenec bych měl mít volno, takže budu odpočívat, a v srpnu pojedu tradičně na loď, než zase začnou zkoušky muzikálu,“ prozradil nám oslavenec.

Hůlka o vyznamenání od Zemana: Vyhrožovali mi kvůli němu smrtí!

Video
Video se připravuje ...

Hůlka o vyznamenání od Zemana: Vyhrožovali mi kvůli němu smrtí! Blesk TV

Fotogalerie
22 fotografií