Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zmizení Míši Muzikářové a smrt Otakara S.: Policie uzavřela případ jeho sebevraždy

Autor: rv - 
2. června 2017
13:54

Otakar S. (†38), který se koncem ledna oběsil v pronajatém bytě v Čeminech na severním Plzeňsku, opravdu spáchal sebevraždu. Kriminalisté případ odložili, cizí zavinění neprokázali. Mrtvý byl přítelem matky zmizelé Míši Muzikářové (13) z Ústí nad Labem, která je pohřešovaná od 11. ledna.

Policisté až do Otakarovy smrti doufali, že je k zmizelé dívce dovede. Byl pro ně hlavním podezřelým. Muž se ale v pronajatém bytě v Čeminech na Plzeňsku koncem ledna oběsil. „Vrchní komisař vydal usnesení o odložení trestní věci, neboť nejde o podezření z trestného činu,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Fialová.

Otakar S. měl před smrtí problémy se zákonem. S kamarádkou Míši si měl na sociální síti domluvit schůzku, vydával se za stejně starého chlapce a pak děvče vozil po městě a okolí a nabízel jí alkohol a peníze za sex. Dívku i osahával. Za to měl být obviněný ze zločinu pohlavního zneužití a přečinu svádění k pohlavnímu styku.

Míša zmizela 11. ledna, ráno měla odejít do školy a od té doby se po ní slehla zem. Pátrání zatím nepřineslo žádné poznatky o tom, co se s dívenkou mohlo stát nebo kde by se mohla nacházet.

Podezření padlo právě na Otakara S., který byl přítelem Míšiny matky. Dívka ho ale neměla ráda a bála se ho. Matka Míši byla policií vyšetřovaná kvůli svým radikálním názorům a sympatiím k nacismu.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

martina.k ( 2. června 2017 16:08 )

Carmin

debilek-carmin ( 2. června 2017 15:51 )

(I)

martina.k ( 2. června 2017 14:34 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání