Gólman Philadelphie Flyers se s prstýnkem vytasil během dovolené v rakouských Alpách.

Užívali si v přepychovém hotelu Stanglwirt, kde jsou častými hosty třeba Arnold Schwarzenegger (69), boxer Vladimir Kličko (41) tady má dokonce druhý domov a chystá se zde na všechny svoje štědře placené zápasy! Noc pro dva tam nepořídíte pod 10 000 korun.

Bez velkých gest

Nemyslete ale, že Neuvirth do svého plánu zapojil půlku personálu a za zády mu u nazdobeného stolu v restauraci tichoučce jódloval Tyrolák v kožených kalhotách. Svou žádost pojal daleko střízlivěji, ale o to romantičtěji! „Zná mě, ví, že si na okázalost a dramatická gesta nepotrpím,“ ocenila jeho nastávající. „Proběhlo to na balkoně našeho apartmá. Jen on, já, šampaňské s jahodami a nádherný výhled na hory,“ popsala Gudasová pro Blesk. „Přišla jsem z masáže a měla na sobě jen ručník. Bylo to nádherné…,“ špitla pořád ještě trošku dojatě. „Jen Míša byl, chudák, strašně nervózní,“ prozradila.

Video
Video se připravuje ...

Neuvirth a Gudasová Maria Rušínová

Už ženatý byl

Zvláštní, vždyť už přece jednou ženatý byl! V roce 2014 si na hradě Střekov bral přítelkyni Moniku. S jejich láskou byl ale záhy amen a od loňska jsou i rozvedení. „O ruku teď prý ale žádal poprvé. A prý taky naposledy,“ řekla Karolina.

Svatba počká

A kdy se tedy vezmou oni dva s Michalem? Letos prý určitě ne, přednost má teď jejich miminko, které už šest měsíců nosí pod srdcem. Kvůli těhotenství už také ukončila angažmá ve všech muzikálech, v nichž v Česku a na Slovensku držitelka Thálie vystupovala (mj. Mefisto, Kočky atd.). „Svatba bude stoprocentně až napřesrok. Maličká, jen pro rodiny, v létě někde u moře,“ odhalila Gudasová jejich společný plán.

Fotogalerie
25 fotografií