„Je velmi těžké uvěřit, že tento člověk už s námi není. Nemám slov,“ vyznala se ze své bolesti zpěvačka na sociální síti. Velmi smutnou novinu, že její šéf z metalové kapely Trans-Siberian Orchestra (TSO) byl na Floridě nalezen v hotelovém pokoji mrtvý, se dozvěděla už zkraje května.

Teď už jsou známy výsledky pitvy. „Předávkoval se léky,“ shrnul závěry patologa server tmz.com. Jeho rodina, žena, dcera, otec a devět bratrů a sester (!), sdělila vlastně totéž, jen jinými slovy: „Smrt vyplynula z neočekávané reakce na léky předepsané na jeho četné dlouhodobé problémy (chirurgické doplnění kostí, punkce páteře, nemoci srdce a vysoký tlak).“

VIDEO: Gabriela Gunčíková reprezentovala Česko v soutěži Eurovize 2016 a dostala se do finále. S jakou písní slavila takový úspěch?

Video
Video se připravuje ...

Vítězná Gunčíková: S touhle písní se dostala do finále Eurovize! Poslechněte si ji! Facebook

V těle zakladatele a lídra TSO se každopádně našel divoký koktejl metadonu, kodeinu, diazepamu a přípravků proti alergii. Podle kamarádů z kapely byl přepracovaný – psal dvě rockové opery a spoustu času trávil ve studiu téměř beze spánku...

TSO patří mezi nejúspěšnější formace současnosti, na loňském turné prodala přes 927 000 vstupenek a vydělala miliardu a 355 milionů korun!

Dal jí šanci

Gabriela Gunčíková, kráska s neskutečně silným hlasem, byla druhá v SuperStar 2011. Chtěla ale víc než jen dobýt Česko, vydala se tedy do USA. O tři roky později dostala e-mailem pozvánku na konkurz do kapely Trans-Siberian Orchestra. Uspěla a zpívala pak s nimi dva roky po celém světě.

„Gabriela je úžasná a velmi talentovaná. Naše songy jsou obecně velmi obtížné, a pokud se o ně navíc pokouší někdo, jehož mateřským jazykem není angličtina, má můj neskonalý respekt,“ velebil ji sám O’Neill.

Gabriela mu za to nepřestane být vděčná. „Byla jsem velmi šťastná za šanci být součástí Trans-Siberian Orchestra. Děkuji za možnost potvrdit můj talent, když jsem to potřebovala nejvíc,“ vyznala se Gunčíková.

VIDEO: Podívejte se, jak to dokáže Gábina rozjet!

Video
Video se připravuje ...

Eurovizi sice nevyhrála, ale i tak to v klubu rozpálila! Takhle válí Gunčíková! Facebook

Fotogalerie
50 fotografií