Ken, Barbie, kreslená postavička nebo mimozemšťan? Na světě se najde spousta lidí, kteří jsou ochotni utratit horentní sumy za to, aby vypadali jako někdo jiný – nebo něco jiného. Agentura Plastics of Hollywood zastupuje ty nejzvláštnější, nejumělejší a nejplastičtější lidi na planetě. Manažerka Marcela Iglesias teď vybrala 12 z nich a rozjíždí novou reality show s názvem Dům panenek. Show bude sledovat osudy těchto podivných lidí.

Objeví se v ní například Vinny Ohh, který si přeje vypadat jako mimozemšťan, Bryan Ray, který touží po vzhledu Britney Spears, živí Kenové Rodrigo Alves a Justin Jedlica, švédská modelka Pixee Fox, která chce vypadat jako kreslená postavička Jessica Rabbit, nebo Jennifer Pamplona, která se pokouší stát kopií Kim Kardashian.

Plastikoví závisláci před kamerami poodhalí svůj bizarní životní styl s neustálými úpravami, úzkostnou péčí o svůj vzhled, plastickými operacemi, ale také s nenávistnými reakcemi okolí, nadávkami a výhrůžkami. Do toho všeho navíc řeší ty samé starosti jako většina z nás. No, bude to jistě zajímavá podívaná!

Pixee Fox propadla plastickým operacím: Chce vypadat jako animovaná postavička.

Módní expert prozradil, jak se změnily modelky za dvacet pět let: Už nestačí být jen hezká, je to kombinace vlastností. Dneska už modelky nemají přes boky 90 cm, ale 88.

Video
Video se připravuje ...

Módní expert prozradil, jak se změnily modelky za dvacet pět let. Adam Balažovič

Fotogalerie
90 fotografií