Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slevové portály zjednoduší nákup dovolené. Skončí obvolávání hotelů pro termín

Autor: ČTK, ula - 
26. května 2017
17:20

Koupě domácího či zahraničního pobytu či rezervace místa v restauraci přes slevové servery se výrazně zjednoduší. Vyhledávač slev Skrz.cz i slevový portál Slevomat.cz spouští vlastní rezervační systémy. Klienti si tak rovnou budou moci zamluvit konkrétní termín bez další komunikace například s recepcí hotelu.

Vyhledávač slev Skrz.cz začne tuto možnost nabízet na přelomu května a června. Slevomat.cz novinku v tomto měsíci startuje u několika prvních desítek hotelů, během léta bude přímá rezervace dostupná u většiny ubytovací nabídky. Nový rezervační servis Skrz.cz bude fungovat i u zahraničních pobytů.

„Velká část našich zákazníků velmi ráda cestuje do zahraničí, ačkoli třeba nedisponuje perfektními jazykovými znalostmi. Při rezervaci termínu, dotazech na volné kapacity i v další komunikaci se tak vyhnou nepříjemným nedorozuměním, která mohou ve finále zkazit celou dovolenou,“ uvedl obchodní ředitel Skrz.cz David Beška.

Reklamujete dovolenou? Podívejte se na příběh:

Video  Místo pláže bahno: Romana nedostane za zkaženou dovolenou nic.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Rezervační systém propojí portál s hotelem

Rezervační systém rovnou propojí portál s rezervačním systémem hotelu či penzionu a zákazníkovi ihned ukáže skutečné volné kapacity a termíny. „Odstraňujeme tímto bariéru mezi hoteliérem a zákazníkem na našich stránkách. Rovnou bude možné vidět nejaktuálnější informace o dostupných ubytovacích kapacitách,“ dodala ředitelky firmy Marie Chytilová.

Skrz.cz poskytne tuto službu u všech pobytových nabídek ze slevových serverů, což je více než tisíc pobytů od zhruba 800 hotelů a penzionů z ČR i zahraničí. Do budoucna pak server plánuje spustit rezervace i u voucherů do restaurací, na masáže a další služby.

Na co si dát pozor při slevách? Podívejte se na video:

Video  Největší lži o slevách: Místo šetření jen magnet na peníze  - Andrea Ulagová, Jan Brunclík, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Hoteliérům se usnadní práce

Nová služba pomůže i hoteliérům, kteří nebudou muset vyřizovat desítky telefonátů od jednotlivých zákazníků se zakoupenými vouchery. „Informace o volných kapacitách nám také umožňuje lépe oslovit lidi, kteří se rozhodují impulzivně a nabídnout jim konkrétní termín, který je zaujme,“ dodal Beška.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi