Iva se netají tím, že jako každá žena zbožňuje briliantové šperky. A právě na jeden ji sbalil její životní partner a otec dcer Sabiny a Theodory Stanislav Remunda (†84).

Asi už tehdy jsem byla prodejná. Nejdřív prsten s kamenem, a teprve pak jsem se zamilovala. Ale to byl taky jediný šperk, co jsem od něj dostala. On byl pěkný skrblík. Tolik let jsem toužila po náušnicích s brilianty, ale nikdy jsem je nedostala,“ svěřila se se smíchem Blesk.cz herečka, která ke svým narozeninám od jednoho ateliéru dostala nádherný prsten ze 14karátového zlata s přírodním krystalem iolitu sytě modré barvy a deseti broušenými diamanty po stranách.

„Je to prý prsten na denní nošení, tak o to víc mě to těší. Mohu ho mít stále na ruce. Před operací srdce mi kolegyně z modrých kamenů vyrobila náhrdelník a náramek, od té doby je neustále nosím. Je to takový můj talisman štěstí,“ dodala Janžurová.

Zkrátka nepřišla ani její dcera Sabina Remundová, která má narozeniny o den dřív. Dostala náušnice z bílého zlata osazené dvěma kulatými diamanty a dvěma safíry pocházející ze Srí Lanky.

Video
Video se připravuje ...

Iva Janžurová promluvila o operaci srdce: Odehrála jsem představení a kolega mě odvezl na sál na Homolku! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií