Za dobu jejich manželství Leoš Mareš vystřídal několik milenek i partnerek, ale až ta poslední, Monika Koblížková, ho dovedla k závažnému rozhodnutí rozvést se. „Dnes odpoledne bylo naše manželství s Monikou Marešovou rozvedeno. Na další péči o děti jsme dohodnuti a finanční vypořádání už proběhlo,“ oznámil moderátor přes sociální síť ve čtvrtek.

A jak se zdá, oba pocítili velkou úlevu. „Mně je božsky! Beru to z toho pozitivního hlediska, protože mám pocit, že když jsem Marešová, furt ta vdaná, chlapi se mě bojí. Takže teď, když budu svobodná, tak se mě snad přestanou bát,“ svěřila se iDnes.cz Monika s tím, že je úplně normální holka.

K sobě by ale potřebovala nějakého vyzrálého muže, kterému nevadí, že sama vychovává syny Jakuba a Matěje. „Je to peklo být na ně sama. Je to strašně náročné, protože ten mužský element doma samozřejmě chybí a já musím být máma i táta zároveň, a to je strašně těžké,“ přiznala bez mučení. Děti má výhradně ve své péči, na tom se dohodli s Marešem už před časem.

Moderátor žije už přes dva roky s módní redaktorkou Monikou Koblížkovou a je možné, že právě ona ho bude chtít dostat do chomoutu a pořídit si s ním třeba i miminko.

VIDEO: Monika Marešová promluvila o rozvodu

Video
Video se připravuje ...

Monika Marešová: Na rozvodu jsme se s Leošem domluvili! Proč až teď? Markéta Reinischová, Petr Soukup

VIDEO: Svatba Leoše Mareše s Petrou Faltýnovou

Video
Video se připravuje ...

Mareš se oženil s Faltýnovou! Splněný sen kazí jediné… Je to fikce! FTV Prima

Fotogalerie
20 fotografií