Když byl v prosinci po dlouhých 12 letech ukončen konkurz, herec a filmový producent se těšil na nový život. „Dostal jsem roli ve dvou filmech, dalších několik filmů jsem měl dabovat a také jsem měl pár kšeftů, které jsem měl uvádět,“ vysvětluje Pomeje s tím, že všechna ta práce mu měla vydělat kolem půl milionu.

Osudný 16. duben, kdy mu lékaři našli rakovinu v hrtanu, ale obrátil jeho život úplně naruby. „Já jsem bez hlasu úplně vyřízenej! Nemohu se živit tím, čím jsem byl zvyklý,“ míní herec, který se zatím dorozumívá šepotem. Nebude to ale trvat dlouho a ozařování mu hlas na určitou dobu vezme úplně. „Den ode dne šeptám hůř...,“ stýská si.

Největší oporou mu teď je manželka Andrea (29). „Je zlatá, statečná, silná. A mně se chce brečet, když si uvědomím, že mám krásné zdravé dítě s takhle mladou bezvadnou holkou a já jsem takhle v hajzlu,“ komentuje smutně herec.

Navíc ho drtí, že Andree, která vydělává jako dýdžejka, visí na krku i finančně. „To mě sžírá. Rozhodl jsem se, že půjdu na úřad práce! Když si nemůžu vydělávat hlasem, tak to holt musí jít jinak,“ míní Pomeje.

Těžce nemocný Jiří Pomeje sotva sípe: Mám za sebou 8 ozařování a tři varianty přežití!

Video
Video se připravuje ...

Těžce nemocný Jiří Pomeje sotva sípe: Mám za sebou 8 ozařování a tři varianty přežití! redakce Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Pomeje 2/2 redakce Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií