Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nový trend v USA: Ženy se vystavují na internetu "oblečené" jen do izolační pásky

Video se připravuje ...
Nevíte co na sebe? Co takhle lepicí pásku?
VIDEO: theblacktapeproject.com
29. května 2017 | 06:00

Žijeme v době přesycené módními trendy. Návrháři se předhánějí v originalitě a Joel Alvarez z amerického Miami není výjimkou. Místo látek totiž používá obyčejnou lepicí pásku, s jejíž pomocí tvoří neobvyklé módní kreace. Ty už několik měsíců zdobí sexy těla modelek i obyčejných dívek na západním pobřeží Spojených států a postupně dobývají i Evropu.

Kreativní Američan se svým projektem The Black Tape Project (projekt černé pásky -pozn. red.) trhá rekordy na všech sociálních sítích a jeho instagramový profil plní jedna fotka za druhou, na níž se mladé dívky inspirují jeho díly a lepí na sebe elektrikářskou pásku.

Ačkoli autor hovoří o exkluzivním módním experimentu, nejde ve skutečnosti o nic mimořádného. Tuto pásku lze koupit v jakémkoli obchodě pro kutily či v hobbymarketu v potřebách pro elektrikáře. Má izolační vlastnosti, je voděodolná, a proto se hodí i k lepení na tělo. S největší spotřebou nutno počítat k zakrytí nejintimnějších partií. Pak už je to na vaší fantazii. 

„Projekt zobrazuje povahu nočního života v Miami a propojuje jeden z nejběžnějších předmětů v domácnosti s Joelovým talentem a přirozenou krásou lidského těla,” píše se na Alvarezově webu. A superlativy nešetří ani on sám. V jedom z rozhovorů označil polepená ženská těla za exkluzivní záležitost hodnou exkluzivních modelek.

A tak zatímco americký designér a umělec navštěvuje jeden večírek za druhým v Miami, New Yorku či Las Vegas a zpestřuje je svým umem, dívky z celého světa se fotí oblepené izolačkou a plní jeho instagramovou stránku. Ta má v současnosti více než 200 tisíc pozorovatelů a rozrůstá se raketovou rychlostí.

Jak se projekt líbí vám? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Nevíte co na sebe? Co takhle lepicí pásku? • VIDEO: theblacktapeproject.com

Autor: lch