Doktor Petr Hanák odešel z domova a bydlí v nemocnici. Sestra Šárka se raduje, že její plán, jak mu zničit manželství s Andreou (Klára Cibulková), vychází. Ale je jí to málo a pokusí se Petra svést. Ví, že pro něj bude těžké odolat kráse jejího mladého těla…

Diváci se tak můžou těšit na opravdu zajímavou podívanou. „Takhle odvážnou milostnou scénu jsem ještě netočila a musím říct, že jsem se opravdu příšerně styděla,“ přiznává mladinká herečka Štěpánka Fingerhutová, která se před svým zkušenějším hereckým kolegou ocitla takřka nahá. „Naštěstí režisér Braňo Holiček byl skvělý a moc mi pomohl, celou situaci s námi promyslel do posledního detailu a tím, že na to má i herecký pohled, se nám to snažil ulehčit, ale současně tu scénu neošidit, aby se bylo na co dívat. Myslím, že se mu to podařilo skvěle, to diváci dneska uvidí,“ vypráví herečka s tím, že velkou oporu měla i ve svém hereckém kolegovi, představiteli doktora Hanáka. 

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Ordinace: Znásilněná Šárka a sex s Hanákem TV Nova

„Radim mi moc pomohl, takže když jsme pak točili scénu po sexu a cpali jsme se oba na úzký gauč na lékařáku, docela jsme se přitom nakonec i pobavili. Za to Radimovi děkuju,“ prozradila mladá sympatická Štěpánka, pro kterou je úloha psychopatky Šárky Šedivé naprostým protiúkolem. Lidé si o ní navíc myslí, že je taková bestie i v reálném životě. „Mrzí mě, co se o sobě dočítám na internetu. Šárka je šílená, uznávám, ale já taková nejsem, fakt ne. Utěšuju se tím, že je to asi dobře zahrané, když si mě s ní lidé tak spojují,“ říká smířeně.

Sex s doktorem Hanákem ale nebude všechno. Fingerhutová bude ještě navíc hrát nejhorší zážitek, který může ženu potkat. „Budu hrát znásilněnou, a to byl docela nápor na psychiku, musela jsem samu sebe vydeptat, abych ze sebe dostala přirozené slzy, to vážně nebyl lehký natáčecí den,“ vzpomíná na jedno ze svých nejtěžších natáčení. 

Radim Fiala o Ordinaci: Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Radim Fiala: Nejdřív jsem Ordinaci odmítl! Nechtěl jsem se odvařit! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
12 fotografií