Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kajínek si užívá svobody: Romantika na Vltavě!

Autor: ljš - 
23. května 2017
20:16

Užívá si svobody, jak jen může. Jiří Kajínek zamířil po propuštění z rýnovické věznice do Prahy, kde se setkal s pohlednou blondýnkou, kterou vzal na romantickou projížďku po Vltavě. 

Když se Kajínek před Věznicí Rýnovice krátce po druhé hodině odpolední rozloučil s novináři a svými podporovateli, nastoupil s reportéry televize Prima do černé dodávky a odjel. Na neznámé chatě u Prahy pak reportérům poskytl u sklenice s vodou rozhovor a pak už se vydal svobodně do ulic hlavního města.

Splnil si tak dávný sen, o kterém mluvil před věznicí. Svůj odchod na svobodu si prý představoval tak, že jde sám a pěšky. "To je ta pravá svoboda," řekl. Úplně sám ale nebyl, užíval si společnosti pohledné blondýnky, zřejmě jeho přítelkyně.

Fotogalerie Kajínek je venku z vězení 122 fotografií

S blonďatou a modrookou psycholožkou a doktorkou filozofie se prý seznámili ještě před tím, než byl Kajínek odsouzen na doživotí. Pár společně vyrazil na romantickou projížďku lodí po Vltavě. „Ona na Kajínkovi doslova visela,“ popsal Blesku svědek.

Máte fotku s Jiřím Kajínkem? Pošlete nám ji na tip@blesk.cz a ty nejlepší odměníme

V zářivém zeleném tílku, kterým upoutal už při odchodu z věznice, je Kajínek nepřehlédnutelný. Sociální sítě tak zaplavily desítky fotografií a selfíček, které mapují jeho pohyb na svobodě.

Krátce před sedmou hodinou se na Instagramu například objevila fotografie, která dvojici zachycuje na projížďce lodí po Vltavě. Na dalším snímku se pak Kajínek na člunu usmívá vedle mladého muže a v ruce drží kousek pizzy. Tu si ve vězení pochopitelně dát nemohl.

Krom obyčejných kolemjdoucích ale Kajínek přichystal zážitek i české sportovní hvězdě. Na vltavské náplavce ho vyfotil také hokejista Tomáš Hertl, který se fotkou Kajínka pochlubil na svém instagramovém profilu.

Takhle jednou Jirka na vyjížďce😳 #JirkaKajinek #prvnidenasvobode #zelenetilko #adidas

Příspěvek sdílený Tomas Hertl (@hertlik48),Kvě 23, 2017 v 10:51 PDT

Jiří Kajínek si dal na Vltavě pizzu. Jiří Kajínek si dal na Vltavě pizzu. | Instagram

#selfie #jiri #kajinek #riverboy

Příspěvek sdílený ⚓️💙18💛93❤️⚓️ River Boys (@poppy_popelka),Kvě 23, 2017 v 10:38 PDT

Video  Kajínek na svobodě: Podívejte se na první vteřiny, kdy vyšel ven  - Petr Soukup
Video se připravuje ...

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek vyšel ven jen v tílku: Věci jsem rozdal vězňům, koupím si mobil  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek je venku: Nepiju, nekouřím, nefetuju. Ale mám chuť na pečenou husu  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání