Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

To jste ještě neviděli: Oligarcha dal manželce k výročí diamant za 230 milionů

Autor: aba - 
23. května 2017
19:40

Ksenia Tsaritsina je krásná žena a její manžel, ruský oligarcha Aleksey Shapovalov, to moc dobře ví, a tak své manželce dopřává jen to nejlepší. Včetně dárků v přepočtu za 230 milionů korun. 

Ksenia střídá život v Rusku s luxusním životem v Dubaji. Fotky sebe i svého života neváhá hojně sdílet na sociálních sítích, kde se pravidelně chlubí například projížďkami v super luxusním Bentley po centru Dubaje.

Nově se pochlubila svým dárkem k pátému výročí svatby, který dostala od svého manžela. Sedmadvacetiletá modelka uveřejnila fotky prstenu s obřím, sedmdesátikarátovým diamantem v hodnotě astronomických 230 milionů korun.

"Můj manžel se rozhodl, že prsten o nějakých třiceti karátech pro mě není dost velký," říká o neuvěřitelném dárku. Prsten je skutečně obrovský, ale sociální síť s ním modelka neohromila. Uživatelé spíše pochybují, jestli se takové "monstrum" dá vůbec nosit. 

tgbg ( 24. května 2017 08:34 )

Rusák ukradl diamant na Ukrajině.

pupi ( 24. května 2017 06:59 )

No a co , já koupil psovi pláštěnku !!!

ellka ( 23. května 2017 20:01 )

Ta milenka ma priserne ruky, ako starena. Jej ani diamant nepomoze. Vlastne, na jej ruke ten prsten vyzera priserne, nech uz je akokolvek drahy.

Zobrazit celou diskusi