Slovenský zpěvák Jožo Ráž si s novými technologiemi moc nerozumí. „Na internetu jsem ještě v životě nebyl. Mobilní telefon mám, ale je buď vypnutý, nebo odložený někde v šuplíku. Jsem velmi konzervativní a neplatím ani platební kartou, kterou mám. Nechci, aby někdo věděl, co jsem kdy a kde platil,“ svěřil se v rozhovoru pro Cas.sk.

V současné době ho navíc obtěžuje i stálá popularita. „Prvních sto fanoušků, kteří mě potkali na ulici a dali mi to najevo, mi udělalo radost. Ale po dvou milionech mě to přestalo bavit. To už se nedá vydržet,“ prozradil.

Jožo už léta slibuje odchod a konec Elánu, ale v minulosti dělal vše pro to, aby se kapela nerozpadla, dokonce šel i studovat psychologii. „V kapele jsme se dohodli, že si každý uděláme nějakou vysokou školu, abychom nemuseli jít na vojnu a rozpustit kapelu. Takže každý z nás vystudoval vysokou školu, o kterou měl zájem nebo ji byl schopný dokončit. Psychologii jsem sice vystudoval, ale víc jsem se jí nevěnoval,“ dodal.

VIDEO: Jožo Ráž 17 let po nehodě a kómatu

Video
Video se připravuje ...

Jožo Ráž 17 let po nehodě a kómatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
18 fotografií