Ačkoliv sestra vévodkyně Kate do britské královské rodiny oficiálně nepatří, alespoň v den své veselky si jistě připadala jako princezna. Dopomohl jí k tomu i skvostný model za 1 262 000 Kč z dílny britského návrháře Gillese Deacona, který oblékal již bezpočet hvězd, například herečky Kate Hudson (38) a Sarah Jessicu Parker (52) alias Carrie ze Sexu ve městě, sestru Beyoncé (35) - zpěvačku Solange Knowles (30) či modelku a televizní star Kendall Jenner (21). Svatební šaty pak vytvořil i pro modelku Abbey Clancy (31).

„Byl jsem nadšený, že mohu s Pippou pracovat na jejích svatebních šatech,“ prozradil pro deník Sun Deacon. Pro krásku s nejvyhledávanějším zadečkem vytvořil nádherné krajkové šaty s krátkými rukávy zahalujícími ramena, s vysokým výstřihem a korzetovým živůtkem vepředu. Na zádech pak má model detail ve tvaru srdce. „Šitá bavlněná krajka na zakázku byla ručně aplikována, aby vytvořila iluzi šatů, které nemají žádné švy,“ dodal na vysvětlenou návrhář. 

Fotogalerie: Velkolepá svatba Pippy Middleton
196 fotografií

Značkové střevíce, které si nevěsta ve slavný den nazula, nebyly v podstatě ani vidět pod jemně působící sukní, dlouhou až na zem. Elegantní dojem pak dovedl k dokonalosti závoj od modisty Stephena Jonese spolu s perlovou čelenkou. Ke kostelíku sv. Marka dovezl Pippu klasický automobil Rolls Royce a zbytek cesty k oltáři ji dovedl její tatínek Michael (67).

VIDEO z velkolepé svatby Pippy a Jamese Matthewse:

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton Reuters

Svatba Pippy Middleton a Jamese Matthewse (41) byla ve Velké Británii jednou z nejočekávanějších za posledních pár let. Mezi hosty samozřejmě nechyběla sestra novopečené vdané paní, vévodkyně Kate. Ta s sebou přivedla i manžela, prince Williama (34) a jejich dvě děti, prince George (3) a princezničku Charlotte (2).

Dorazil i princ Harry (32), ovšem bez přítelkyně Meghan Markle (35), která nevěstě jako by z oka vypadla. Událost si nenechal ujít ani tenista Roger Federer (35), který přišel s manželkou Mirkou.

 VIDEO: Záběry z příjezdu Pippy na svatbu

Video
Video se připravuje ...

Záběry z příjezdu Pippy na svatbu facebook

Fotogalerie
155 fotografií