Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mladý Chlapec (†15) se oběsil, protože ho šikanovali na internetu

Autor: shp - 
19. května 2017
21:30

Vtipálek George Hessay (†15) měl velký smysl pro humor a celý život před sebou. Bohužel začal používat aplikaci Sayat.Me, která je postavena na tom, že na ní lidé mohou dávat ty nejupřímnější komentáře. Jenže toho využili na internetu šikanující ubožáci, kteří nakonec George dovedli k sebevraždě.

Neustálým posmíváním, urážením a šikanováním dovedli lidé na internetu chlapce k tomu, aby si vzal provaz a oběsil se. George neunesl hrůzy, které o něm psali.

Jeho památku uctily v místě jeho bydliště v Rawcliffu stovky lidí. Ti přinesli fotografie, balonky a hračky. George nebyl neoblíbený, stal se terčem lidí, kteří ho pravděpodobně vůbec neznali.

Nemůžu uvěřit, že jsi pryč. Byl jsi vtipný a hodný, budeš nám moc chybět. Leť vysoko, andílku,“ stojí ve vzkazu vyrytém na stromě u pamětního místa. Chudák mladý George. Teprve nedávno oslavil 15. narozeniny.

Byl to skvělý týmový hráč, hrál všude na hřišti, dokonce jako brankář. Bude nám hodně chybět,“ řekl fotbalový trenér Tuckers Funfairs, pod kterým George hrál. Policie případ vyšetřuje.

Podívejte se na video o internetové šikaně:

Video  Kyberšikany přibývá: Dívku vydíral přítel fotkami z e-mailu, spáchala sebevraždu.  - Blesk
Video se připravuje ...

majojo ( 20. května 2017 18:12 )

Proč Mladý Chlapec? Za prvé znám dost málo starých chlapců a za druhé pokud píšete chlapec s velkým CH asi to bude příjmení. V tom případě by to mladý Chlapec být mohl.

kalapa ( 20. května 2017 10:12 )

Dnesna generacia deciek taka labilna a dlba je. Lebo od mala mozu vsetko, len ich „ ofukuju“ aby decko bolo co najspokojnejsie a potom sa dostanu do normalneho „ skolskeho“ sveta... a odkragluju sa. Zivot nie je o tom ze kazdy na kazdeho je dobry, navzajom sa mame radi a neohovarame sa kadzy dopely vieme ake dokazu byt deti na seba navzajom krute ... ale to urcite nie je dovod sa zabit pre par kretenom co zneprijemnuju zivot. A v konecnom dosledku co ma z toho ten chalan? On je mrtvy a ty hlupaci sa mozno doziju 90 r a preziju pekny zivot. A on?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání