Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kaviár pro Pippu za milion. Sestře vévodkyně Kate přispěl na svatbu tajemný Rus

Autor: nka - 
19. května 2017
13:40

Osmi kilogramy pravého kaviáru v hodnotě 40 tisíc liber (1,2 milionu korun) pohostí sestra britské vévodkyně Kate Pippa Middletonová hosty na své svatbě, která se koná už tento víkend. Exkluzivní pochoutka Pippu nestála ani penci, dostala ji totiž darem od neznámého Rusa. O detailech chystané hostiny informoval web britského deníku Daily Mail.

Už tuto sobotu si Pippa (33) řekne ano s finančníkem Jamesem Matthewsem (41). Na svatbě, která bude stát odhadem 10 milionů korun, si dává mimořádně záležet.

Video: Čím Pippa okouzlila svět?

Video  Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middleton.  - youtube
Video se připravuje ...

Nechala přemalovat kostel, v němž se obřad odehraje, a zakázala účast nesezdaným párům. Personál obsluhující na následné party Pippa vybírala osobně, všichni museli podepsat dohodu o mlčenlivosti a před příchodem na svatbu budou muset odevzdat své mobilní telefony.

Veselka ve skotském duchu

Kaviár bude ovšem na přepychové veselce stylově vybočovat. Celý obřad i následná oslava se totiž ponesou ve skotském duchu. Pippa sice se Skotskem nic co do činění nemá, otec jejího nastávajícího ale v roce 2008 koupil zámek a 40 kilometrů čtverečních pozemků jen pár kilometrů od skotského jezera Loch Ness.

David Matthews, který jako automechanik pohádkově zbohatl  na obchodu s auty, spolu s usedlostí získal i titul zemana z Glen Affric. Ten po něm zdědí i syn James, Pippa se tak sňatkem povznese do šlechtického stavu.

Na svatbě proto kromě kaviáru nebudou chybět jednohubky se skotským národním pokrmem haggis – prejtem z ovčích vnitřností, jehněčí maso a whiskey. Svatebčany budou obveselovat dudáci a Matthewsovi mají dokonce přijít oblečení do tradičního kiltu. Zda si károvanou suknici obleče k oltáři i ženich, ale zatím známo není.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi