Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt Magdy (†27) v Egyptě: Večírek před smrtí a kamarádka, která ji opustila!

Autor: ljš - 
19. května 2017
11:51

Měla to být báječná dovolená s přítelem, krásná Polka Magda na ni ale nakonec musela odletět sama. A už se nevrátila. Podle jejích blízkých si ale cestou v letadle našla kamarádku. Ta ji ale nakonec odvrhla. Proč?

Dovolená v egyptském středisku Marsa Alam měla být dárkem pro Magdina přítele. Ten ale neměl platný pas a dívka se nakonec rozhodla letět sama, protože nikdo z jejích přátel s ní tak narychlo vyrazit nemohl.

„Říkali jsme jí, aby tam nelétala, ale odpověděla, že si musí odpočinout. Během týdne pracovala ve Wroclawi a o víkendech měla až do noci klienty v Zgorzeleci. Chtěla si od toho všeho odpočinout,“ říkají Magdini přátelé.

Podle nich plánovala, že se v letadle přidá k nějakému staršímu manželskému páru, z toho pak ale sešlo. Spřátelila se ale s další ženou, která na dovolenou letěla také sama. Společně se prý dobře bavily. „První dny strávily spolu, dokonce popíjely víno u hotelového bazénu,“ říkají kamarádi. „Pak se ale prý Magda začala chovat divně a ta žena se jí začala stranit,“ dodali, jak přátelství skončilo.

Co se stalo pak, je předmětem vyšetřování. Magda zřejmě v hotelu upadla do bezvědomí a byla převezena do nemocnice. Na šokujících záběrech z kamer je vidět, jak po egyptském špitále utíká před lékaři, křičí a je agresivní. Zdravotníci ji pak museli dokonce připoutat k lůžku. Podle dostupných informací následně před zraky sestřičky vyskočila z okna ve druhém patře a těžkým zraněním podlehla. Závěry egyptských lékařů ale ještě musí potvrdit druhá pitva, která proběhne v Polsku, kam už bylo převezeno její tělo. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání