Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Terezka (†18) zemřela na kolejích u Mlékojed: Sama oplakávala holky, které zde spáchaly sebevraždu

Autor: dce - 
19. května 2017
10:27

Pět týdnů a čtyři sebevraždy – toto smutné číslo se vztahuje k několika desítkám metrů kolejí u Mlékojed. Začátkem dubna zde vstříc vlaku vykročily dvě teprve patnáctileté dívenky. Před nedávnem na stejném místě vlak srazil neznámého muže. A ve středu pod koly vlaku zahynula i osmnáctiletá Terezka. Přitom sama oplakávala smrt dívek v Mlékojedech.

Byl začátek dubna, když těsně před Mlékojedy vstoupily do cesty vlaku dvě patnáctileté holky – Veronika a Růženka. „Strojvedoucí na ně troubil a brzdil, to bylo slyšet. Lidé, co stáli přímo u přejezdu, je viděli, jak se chytly za ruce a šly přímo proti tomu vlaku,“ popsal tehdy svědek.

V den jejich smrti si osmnáctiletá Terezka vyvěsila na Facebook smutný status. „R.I.P.,“ stálo tam pouze – odpočívej v pokoji. O pět týdnů později na koleje sama vstoupila jen o pár metrů dál. Srazil ji vlak kolem osmé ráno, neměla šanci přežít.

Od nehody na začátku dubna přitom vlaky na trase v okolí Mlékojed výrazně zpomalily, při projíždění osudovým úsekem navíc troubí. Zdánlivě přehledná rovinka totiž neláká jen sebevrahy, ale i obyčejné lidi, kteří zde přecházejí koleje.

Právě Terezka ale o sebevraždě psala i na svém Facebooku. „Sebevražda není zbabělá, zbabělé je někoho tak zničit, že už si nic jiného přát nebude.“

Brzkou ranní nehodu začala od středy řešit policie. „Veškeré příčiny a okolnosti nehody vyšetřují mělničtí policisté,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Johnová.

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku.  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

kalapa ( 19. května 2017 16:43 )

Samovrahovia su zbabelci !!! a velky. Dnesne deckai nic nevydrzia, uplne skvela generacia. Boze, niekto ma ohovara, nemaju ma radi .... tak si to hodim, a mam pokor. Si neuvedomuju ze skola skonci o par rokov a uz nikdy tych smradou co im „ ublizili „ nestretnu a mozu mat skvely zivot, byt statny, vidiet skvele miesta o ktore sa smrtou pripravia. Ja by som sa pre nikoho nezabila, ved aj preco??? Ja umrem a ten *** si bude zit a macat svoju rit v mori .... : ) to iste ?? este mi nesibe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání