Pan učitel Klapka

Milovníci seriálu Colombo znají Dalimila Klapku (83) jako skvělého dabéra hlavní postavy. „Učil mě hlavní obor herectví,“ prozradila Dáda. „Hodně nám toho předal, navíc byl moc fajn, choval se k nám spíš jako kamarád,“ dodala.

Učitel a žačka se nečekaně potkali na křtu knihy spisovatele a režiséra Václava Junka (67) o úmrtích slavných pod názvem Umřít pro film?.

Věrný táta Vondráček

„Proč jen jsem si tě nevzala?“ povzdechla si Dáda, když přišel skladatel Jiří Vondráček (66). „Ty jseš hodný a věrný člověk,“ zdůraznila zejména druhou vlastnost, kterou její manžel Felix Slováček (73) neoplývá.

Jirka raději převedl řeč na dceru Lucii Vondráčkovou (37), jež žije s hokejistou Tomášem Plekancem (34) v Kanadě. „Mají tam minus patnáct stupňů, snad se v létě přijedou ohřát!“

Nový manžel Nový

Pavel Nový (68) hrál v druhé sérii seriálu Arabela Fantomase a Dáda si ho coby Xenie vzala za muže. Ve výchovné sérii příběhů Kousky primáře Housky ztvárnil Pavel primáře a Dáda jeho sestřičku.

„Dlouho jsem tě neviděl,“ vítal Nový nadšeně herečku v galerii Michael, kde moderoval vernisáž obrazů Adama Jílka (28) a křest knihy lékaře Jiřího Lamberka (69) O neplechách v Miami.

Doktor na duši Cimický

Královna dětských srdcí zvala do svých pořadů také psychiatra Jana Cimického (69). Znají se léta. „Je taková moje opora,“ říká Patrasová s úsměvem.

Zajímala se i o vystavené obrazy a vyfotila se s Cimickým a Lamberkem (vpravo) u opice, kterou má v čínském horoskopu. Podle výkladu je opice ve vztazích romantická a vášnivá. Nemá v nich však moc štěstí. Celá Dáda!

Fotogalerie
52 fotografií