Fotbalista Tomáš Řepka je zamilovaný a zdá se, že konečně našel tu pravou. "Že s ní chci být, to jsem věděl od prvního momentu, co jsem ji viděl. Bylo to, jako když vám něco ohromného dojde. To jsem do té doby nezažil," vzpomíná na začátek s Kateřinou Kristelovou pro čtvrteční Magazín DNES.

I když by s ní chtěl bydlet a přál by si, aby byli rodina, svým dětem ji ještě nepředstavil. "To je citlivá otázka a nechci nic pokazit, je tam mezi námi hodně co napravovat. Mluvili jsme spolu o tom, nic nenamítaly, ale nechávám to na nich, až se na to budou cítit," vysvětlil Tomáš.

Ani Kristelová to ale neměla zpočátku jednoduché. "Po prvních fotkách mi celou noc chodily zděšené zprávy, že jsem se zbláznila. Říkala jsem jim, že na nálepky nevěřím a že si to zjistím sama," vyjádřila se moderátorka.

Kateřina navíc prozradila, že když Tomáše představovala své mámě, tak se to neobešlo bez faux pas. "Jejímu snoubenci Ctiborovi neustále říkal Ctirade a bral ho kouřit, i když on už čtyři roky nekouřil. Teď jsou z něj všichni nadšení," dodala.

VIDEO: Jak se milenci oslovují a co o sobě Řepka prozradil?

Video
Video se připravuje ...

Jak se oslovují a o sobě Řepka řekl? TV Barrandov

Fotogalerie
24 fotografií