Tatiana Vilhelmová je nejen skvělá herečka, ale umí i krásně zpívat. To dokázala v zábavné soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kterou se jí podařilo vyhrát. Obrovskou podporu měla nejen u fanoušků, ale i u rodiny.

Herečka už je matkou třech dětí – Františka (12), Cyrila (9) a Aloise (4), kterého má se svým partnerem Vojtou Dykem (31). Dalšímu dítěti by se prý nebránila, i lidé se jí prý ptají, jestli by si nechtěla pořídit ještě holčičku. „Já jim říkám, že ty dveře ještě nemám uzavřené. Jestli se jednou rozhodneme jít do toho znovu, tak myslím, že ji mít budeme,“ řekla v rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES.

Tatiana přiznala, že kdyby se rozhodla do toho ještě opravdu jít, tak by jí ve finále bylo jedno, jestli by to byla holčička, nebo opět chlapeček. „Devět měsíců mám na to, abych se připravila na obě možnosti, a na tom sále už to pak není důležité. Tam budu šťastná, i kdyby snad ze mě vypadla opice,“ svěřila se.

Herečka ale prozradila, co ji trápí mnohem víc. „Daleko víc trpím, když aspoň jednou do týdne nemůžu být sama. Myslím absolutně sama, i bez Vojty,“ dodala.

VIDEO: Podívejte se, jak Vilhelmová zářila v Tváři

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Vilhelmová jako Adele – Send My Love Youtube.com/Tvojetvářmáznámýhlas/BPŽ

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas čtěte ZDE

Fotogalerie
45 fotografií